.

.

JOYO Fitness Въже за Трицепс Кабелна Наставка 35-Инчов Дължина на Опън за Стягане на Ширина с Дюза за Набирането на Солидна Резиновом Края Фитнес Тренировка Подтягивающа?

JOYO Fitness Въже за Трицепс Кабелна Наставка 35-Инчов Дължина на Опън за Стягане на Ширина с Дюза за Набирането на Солидна Резиновом

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】Разход на материал от влакна, PE и PA има висока носеща способност, която не само, че е безопасно и трайни, но и предотвратява счупване.Опускающийся дантела е оборудван с въртяща се на 360 градуса метален пръстен във формата на палците за по-удобно закрепване на универсална фитнес система и карабину за кабелна тренажор. 【ЗДРАВА ДРЪЖКА ЗА издърпване】 Края на веревочной дръжки въжета за дърпане трицепс е изработен от гумен материал, който лесно се усвоява от и осигурява равномерно движение, помага за поддържането на комфорт по време на тренировка и като ви отлични впечатления от тренировката. 【УДОБНА въже за трицепс】 Този 35-инчов кабелен аксесоар е изключително здрав и издръжлив, с гумена ръкохватка за по-добро усещане.Въже добра дебелина и добре направена.Използват го почти всеки ден, си е достатъчно дълго. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ТРЕНИРОВКА】 Кабел за стягане на бицепс - перфектният аксесоар, позволява да се уверите, че не е нужно да чакате, докато в салона се появи собствени принадлежности за тренировка, от която се нуждаете.Чудесен инструмент за увеличаване на трицепс, бицепс, мускулите на гърба, раменете и коремните мускули, както и за подобряване на силата на захващане. 【ОБСЛУЖВАНЕ 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто следпродажбено обслужване.Нашите продукти ще бъдат изпратени от САЩ и се очаква да пристигнат в рамките на 5-7 дни. ===== Добре дошли в нашия магазин ===== Бърза доставка в САЩ ★ Всички стоки ще бъдат внимателно проверени и са опаковани преди изпращане. ✈ Ние ще изпратим на стоки от САЩ и се очаква пристигането в продължение на 5-7 дни.Технически спецификации : Цвят : черен Материал : лен Размер на опаковката : 35 х 12 х 7 см / 13,79 × 4,73 × 2,76 инча Тегло на продукта : 0.7 кг /1,54 килограм Тегло с опаковка : 0,74 кг /1,63 паунда на Помещение включва : 1 × Кремена въже.

Към свойства

Най-добри оферти в категория