.

.

Салфетки Плюс 3шт. Червеният Омар Скариди Шият с Железни Нашивку Бродирана Апликация на плавателни съдове Дрехи Ръчна изработка Рокля Растение Шапка Деним Стикер ?

Салфетки Плюс 3шт. Червеният Омар Скариди Шият с Железни Нашивку Бродирана Апликация на плавателни съдове Дрехи Ръчна изработка Рокля

BGN 4.79

Налично
Налично за поръчка

Размер : 3,4 /8 X3 инча / е Показано на следващата фигура.Инструкция за проглаживанию : . 1. Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и топлина лист с обратната страна на пластира. 2. Нанесете заплату на точното място плат, който искате да декорирате. 3. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. 4. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата. 5. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. Гаранция за 100% удовлетвореност.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача.Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен.Ако има някакви проблеми, пишете ни!Ние ще се радваме да помогнем.

Към свойства

Най-добри оферти в категория