.

.

Мелодични Перуки със затварянето на дантела 5x5 HD Коси, Перука с приключването на дълбока вълна коси 180% Плътност, предварително выщипанные с детски коса, Перуки с дъ?

Мелодични Перуки със затварянето на дантела 5x5 HD Коси, Перука с приключването на дълбока вълна коси 180% Плътност, предварително выщипанные

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

· 1) ) TUNEFUL има 15-годишен опит в производството на фабрика за производство на 100% човешка коса, която има собствена работилница и склад, както и всички продукти се подлагат на тестове на качеството на продукти и сертификация. · 2) събираме девствени коса, отрязани с главата на младо момиче, директно, а не с пола. много чисти, естествени, меки, машинно двойна сила. · 3) Цялата ципа в една посока, плътен и аккуратная, мека и здрава, не се разпада и не спутывается free.no мирише, може да се боядисва и рестайлингован по ваше желание. Перуки с дълбоко пробором 5 X5, прозрачни дантелени перуки със затварянето, може да създаде по-дълбока линия на растеж на косъма.Прозрачна дантела с невидими избелени възли върви добре с кожата.Предварително выщипанные детски косата не изискват твърде големи за обработка.На мен ми харесват тези на косата!Те изглеждат толкова естествени и супер меки!Аз също обичам опаковка, в която са влезли няколко приятни подаръци (мигли, шапки за отглеждане и добре обмислена картичка с благодарности). Благодаря, мелодичен, аз определено беше казала тази прическа!Той носеше перука направо от опаковката. не мога да чакам, когато ще мога да направите прическа по ваш вкус!.Косата ми дойде, и те изглеждат и се усещат невероятно.Персоналът е изключително прекрасен и любезен.Те остават в контакт с мен от самото начало и връчиха ми поръчка.Страхотен търговец, ако можех да се постави им 20 звезди, аз ще сложа.Косата изглежда точно като на снимката.Аз определено харесвам косата, точно това, което е търсил, Дължина страхотна, смъртността е отлично, аз бих препоръчал на всички мои приятели, ми те определено ми хареса.

Към свойства

Най-добри оферти в категория