.

.

за Samsung Galaxy A14 5G Калъф с отделение за портфейл с отделения за карти, дизайн с шарките на Слънчоглед Крави, Кожен калъф-портфейл с панти капак за Samsung A14 5G, калъф за теле?

за Samsung Galaxy A14 5G Калъф с отделение за портфейл с отделения за карти, дизайн с шарките на Слънчоглед Крави, Кожен калъф-портфейл

BGN 17.44

Налично
Налично за поръчка

➤ [Съвместимост] идеален за Samsung Galaxy A14 5 G.Моля, проверете модела на телефона. 【 [Държач за карти] Тази чанта-портфейл за Samsung Galaxy A14 5 G има 2 слота за карти и 1 страничен джоб за пари, удобен за ежедневно носене карти / брой, опростява живота и вашия джоб.Магнитни ключалката пазят всичко е здраво и надеждно. ➤ [Пълна защита] е Изработена от мека изкуствена кожа със силна вътрешна повърхност от TPU, приятна на допир.Надеждна защита на екрана и камера, Благодарение на повдигната выступам и скосам предния ръб на калъф за смартфон Samsung A14 5 G осигурява надеждна защита на екрана и обектива на камерата при използване на лицевата страна надолу и при ежедневната чорап. ➤ [Стойка] в двуслоен калъф за Galaxy A14 5 G със сгъваща се облегалка от изкуствена кожа, може да се използва като здрава стойка, подходящ за гледане на филми, четене на книги, освобождава ръцете!Лесно се инсталира и се извлича. ➤ [Стилен и красив] Осигурява безопасност и привлекателността на вашия Galaxy A14 5 G, седи като влитой, лесно за носене, поставяне в джоб или чанта.Хубава калъф за мобилен телефон с принтом висока разделителна способност, придава атрактивен вид, тя също може да се превърне в приятен подарък за вашето семейство и приятели.

Към свойства

Най-добри оферти в категория