.

.

Луксозен Калъф-портфейл за Galaxy S9, Калъф Samsung S9, Кожена Чанта, Джоб с цип, Отделение за карти, Каишка за китката, флип-надолу Защитно покритие за Samsung Galaxy S9 (Черен)

Луксозен Калъф-портфейл за Galaxy S9, Калъф Samsung S9, Кожена Чанта, Джоб с цип, Отделение за карти, Каишка за китката, флип-надолу

BGN 8.52

Налично
Налично за поръчка

[Съвместимост] : само за Samsung Galaxy S9; Моля, изберете най-подходящия модел/ размер вашия телефон, преди да купуват, снимките са само за справка. [МАТЕРИАЛ на ПРЕМИУМ Малка каишка за китката е много удобен, когато имате повече няма ръце за носене на телефона. [Отделения за карти И поставка за гледане] : Тази чанта-портфейл включва пет стандартни отделения за карти, едно отделение за лична карта и едно отделение за пари, и най-важното -джоб за портфейл с цип, в което можете да се носят своите документи за самоличност, кредитни / дебитни карти, шофьорски книжки, няколко на брой и по-малки банкноти, не взе със себе си обемист портфейл.Дизайн на поставка за гледане без помощта на ръцете позволява на телефона да стои независимо един от друг, което е идеално за видео чат и гледане на филми. [СТАБИЛНА магнитна ЗАКОПЧАЛКА] : Високоефективен надеждна обратима магнитна ключалка сигурно се отваря и затваря, осигурява надеждна фиксация своята практика в плътно затворени, осигурява пълна защита при случайно е изтървал телефона.Затваря всички ъглите на вашия телефон и е с повдигнати ръбове, за да се предотврати надраскване на екрана. [Точни деколтета] : Този калъф е лесен за инсталиране благодарение на информационните вътрешния дизайн от TPU и лесно достъп до всички функции, динамика, порт за зареждане и камера, не е нужно да го снимате при използването на телефона.Чанта-портфейл CHICASE Leater Моля, изберете най-подходящия модел/ размер вашия телефон преди да купите, фотография, са дадени само за справка Висококачествена здрава изкуствена кожа с гъвкав материал TPU, по-добре предпазва вашия телефон от падане, надраскване, удари, сътресения и други дневни щети.Добра здрава магнитна закопчалка сигурно се отваря и затваря телефона, карти, пари и торбичка не отпадат.Лесен достъп до всички пристанища, контроли, бутони и камерата, без да махате своята практика.ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ 1. ОТДЕЛЕНИЯ за карти : Има шест отделения за карти и един клон за пари, в тях е удобно да носите лична карта, кредитна карта, бизнес карта, шофьорска книжка и малко пари (в зависимост от случая най-добре да използвате по една карта на всеки отдел). 2. Функция за стойка : Дизайн на поставка за гледане освобождава ръцете ви при гледане на видео, новини, телефонни обаждания или групови фотосъемках. 3. Портфейл с цип : Най-важното е да има джоб за портфейл с цип, в което можете да се носят своите документи за самоличност, кредитни / дебитни карти, шофьорски книжки, няколко на брой и по-малки банкноти, не взе със себе си обемист портфейл.

Към свойства

Най-добри оферти в категория