.

.

Иглодержатель серия GUPENG Planet за бродерия на кръстат бод, Магнитен Иглодержатель за Бродерия, Аксесоари за бродерия и бродерия (2 БР.)

Иглодержатель серия GUPENG Planet за бродерия на кръстат бод, Магнитен Иглодержатель за Бродерия, Аксесоари за бродерия и бродерия (2

BGN 42.99

Налично
Налично за поръчка

【Предпоставка включва】 2 комплекта планетарни иглоукалывателей. 【Безопасността на първо място】 Устройство за обработка на орел идва с две магнити, един от които е прикрепено отзад, а другият позволява да го държи на плат от обратната страна.Нашият набор от игольниц ще бъде идеално допълнение към вашия принадлежностям за бродерия.Прикрепете игли към магнит, за да не ги загубите и да се осигури себе си и семейството си. 【Чаровна и полезна】Винаги се притеснява липсата на орел?Този комплект за грижа за игли ви освобождава от задълбочено търсене!. 【Забавно фраза】 Нашите магнити лесно да се движат из вашата сладка бродерия на кръстат бод.Хубава титуляр за игли добави забавление на вашите творениям. 【Следпродажбено обслужване】 Всеки притежател на иглата е тестван преди да го изпратите, ние сме убедени, че магнитното привличане е много силно.Ако вие не сте доволни на 101% си игольницами, просто не се колебайте да се свържете с нас.Всеки притежател на иглата е тестван преди да го изпратите, ние сме убедени, че магнитното привличане е много силно.

Към свойства

Най-добри оферти в категория