.

.

3 Бр., Реколта Фиби за коса С Кристали, Цвете, Пеперуда, Нокти, Кристални Нескользящие Реколта Щипки За Коса, Рафтинг, Необичайни Щипки за коса, Скоба, за Прически, Акс?

3 Бр., Реколта Фиби за коса С Кристали, Цвете, Пеперуда, Нокти, Кристални Нескользящие Реколта Щипки За Коса, Рафтинг, Необичайни Щипки

BGN 6.39

Налично
Налично за поръчка

【Материал】 Тези елегантни нокти за коса са изработени от страз и качеството на метален материал, здрави и блестящи, гладки на допир и фина работа, стабилни и трайни за дълго използване. 【3-деликатен стил】 Тези нокти за коса с цветя-пеперуди изпълнени в изискан стил и украсени с пайети, те са лесно да се съчетае с вашите разнообразни нарядами, те са очарователни и елегантни, какво ви прави център на внимание във всеки един момент. 【Здрава и удобна фиксация】 Здрави нокти и зъбите са свързани държат косата на място и не се плъзгат.Дизайн на зъбите е отлично се справя с всякакви гъста или тънка коса. 【Широко приложение】 Тези годината на реколтата и очарователен фиби за коса са идеални за ежедневно носене и идеални за партита, тържества, рожденни дни, банкети, Деня на Св. Валентин, Коледа, Нова година и Деня на майката.За всяка възраст, момичета и жени. 【Предпоставка включва】Вие ще получите 3 бр. нокти за коса с кристали и пеперуди в стил ретро, изглеждат изискано и очарователно, подходящи за всяка прическа. 3 бр., реколта фиби за коса с кристали, цвете, пеперуда, нокти, Кристални Нескользящие реколта щипки за коса, рафтинг, необичайни щипки за коса, скоба, за прически, аксесоари за коса, за жени, момичета.

Към свойства

Най-добри оферти в категория