.

.

Asuwish е Съвместим с калъф Motorola Moto G6 и защитно фолио от закалено Стъкло, Слот за притежателя на клетъчни карта, Стойка, Мрамор портфейла си, Чехлами за телефони MotoG6 G 6-т?

Asuwish е Съвместим с калъф Motorola Moto G6 и защитно фолио от закалено Стъкло, Слот за притежателя на клетъчни карта, Стойка, Мрамор

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

【Дизайн за】 : Мрамор чанта-портфейл за телефон е съвместим само с Motorola Moto G6/Moto G 6-то поколение (5,7 инча). не е съвместима с други устройства.Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. 【Чантата си и слот за карти】 : Чанта-портфейл за мобилен телефон с 3 притежатели на карти и странични джоб за пари, предназначени за настаняване на кредитни карти / карти за достъп / карта на метрото / лични карти и някои пари в брой. 【Функция панти бутона】 : Сгъваема линията на гърба на своята практика ви позволява да включите чанта-портфейл в стойка.Това е удобно за видео разговори, четене и гледане на филми. 【Материал】 : Тази чанта-портфейл с панти капак е изработен от мек силикон TPU + изкуствена кожа с грешен мрамор модел.Магнитна закопчалка осигурява безопасността на своята практика, достъп до всички контроли и функции; Перфектна защита тонколони, камера и други портове. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако не сте доволни от получените продукти, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти, ние ще ви дадем задоволителни решения. (Повторно изпращане на стоките, възстановяване или возмещаемая сума).Поставка. 【Дизайн за】 : Мрамор чанта-портфейл за телефон е съвместим само с Motorola Moto G6 / Moto G 6-то поколение (5,7 инча). не е съвместима с други устройства. 【Предпоставка включва】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. + подвижна каишка за китката + кърпи за мокро и сухо почистване.

Към свойства

Най-добри оферти в категория