.

.

Калъф CENMASO Armor за Samsung Galaxy Z Fold 4, калъф Z Fold 4 със защита от пантите [с притежателя на S Pen] [Вградена поставка] устойчив на удари защитен калъф със защита от надраскване з?

Калъф CENMASO Armor за Samsung Galaxy Z Fold 4, калъф Z Fold 4 със защита от пантите [с притежателя на S Pen] [Вградена поставка] устойчив

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

【Съвместимост】 : Калъф CENMASO Armor предназначен за Samsung Galaxy Z Fold 4 5 G 2022. Ако имате някакви въпроси по отношение на получения от вас продукт, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще решим за вас възможно най-скоро. 【Най-добрите материали】 : Калъф Z Fold 4 е произведен от висококачествен поликарбонат, внесена от Испания, и по-мека и здрава TPU.Вътрешен амортизирующий пузырьковый слой предпазва вашия нов телефон от ежедневно износване.Изпъкнали уши с 4 ъгли са оборудвани с най-новите технологии за защита от сблъсък под ъгъл, която е предпазва вашия телефон от силните на падане и удар. 【Защита от магнитни линии】 : Калъф Fold 4 е снабден с магнитна закопчалка за по-пълна защита на вашия телефон.Висококачествено матово нано-олеофобное покритие на повърхността на корпуса на телефона, предпазва от появата на пръстови отпечатъци при ежедневна употреба.Влакнести текстурный дизайн на страничната част на корпуса е различна здравина и издръжливост, като същевременно осигуряват отлично сцепление. 【Вграден държач S-Pen】 : Калъф Fold Z 4 е снабден с вграден държач S Pen над тръба на шарнирна връзка, който е безопасен и надежден, благодарение на гумената ударопоглъщащ дизайн, напълно защитаваща вашата S Pen.Отвореният дизайн на S Pen позволява лесно вмъкване или извличане на S Pen. (Моля, обърнете внимание : S Pen в комплекта не са включени). 【Скрита поставка и поддръжка на безжично зареждане】 : Калъф CENMASO Galaxy Z Fold 4 е с вградена скрита стойка, поддържа гледане на видео или четене на книги под различни ъгли, без помощта на ръцете и освободи ръцете си.Точни деколтета и дизайн на метални бутони осигуряват бърз достъп до всички портове и бутони, осигуряващи максимална скорост на реакция.Поддръжка на безжична зареждане, когато искате да се зарежда, не сортиране на калъф за мобилен телефон, за да се насладите на удобен безжично зареждане. калъф.

Към свойства

Най-добри оферти в категория