.

.

Ползотворно Приказен Горски Фон 7x5 фута Омагьосан Зелен Горски Фон Полиестер Пролетното Слънце Пеперуда на Цвете Фон За Снимки на Принцеса Момиче Декор за Парти в ?

Ползотворно Приказен Горски Фон 7x5 фута Омагьосан Зелен Горски Фон Полиестер Пролетното Слънце Пеперуда на Цвете Фон За Снимки на Принцеса

BGN 9.06

Налично
Налично за поръчка

Процесът на 3 D дигитален печат, прави фигурата по-реалистични и лесно выцветить.Висококачествен полиестерен плат, мека и приятна за кожата, издържа дълго време.На фона на детската душа за рожден ден може да се пере на ръка или на пишеща машина, после в продължение на няколко минути в хладка вода с мек препарат за почистване, да се мотае да изсъхне. 2 * Бесследные бутони за палеца. 2 * Метални скоби. Бърза и удобна инсталация. 【Висококачествени материали】 Нашите приказни горски фонове, за снимки са изработени от висококачествена полиестерна тъкан, мека и приятна за кожата, така и да служи дълго време.Може да се пере в машина. 【Размер】 7x5 фута (2,1 м х 1,5 м).Разборный и използван повторно.Фигура отпечатан в цифров вид с високо качество и разделителна способност. 【Широко приложение】 Са подходящи за сватба, бебе душ, партита, новородено, фестивали, декорация на дома, партита на открито, детски и видеофонов или дисплеи.Също така се прилага за стенни гоблени, снимки на домашни любимци, стоки, Youtube, facebook, видео и фотобудок "Направи си сам". 【Сладък подарък】 Този фон за снимки в зелената гора е изработен от надеждни материали, подходящи за изпращане на вашите приятели, близки, колеги или хора, които се притесняват за това, как да се украсяват своите партита по повод рождения ден, и може лесно да се хареса на много хора. 【Услуги & Адаптивни】Ако имате някакви въпроси по отношение на употребата на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние навреме, ако решим ги за вас.Разбира се, ако искате да персонализирате продукт, моля, уведомете ни по електронна поща. (Изображение, размер, текст и т.н.).

Към свойства

Най-добри оферти в категория