.

.

Комплект Цветни Стенни панели U Artliens, Изкуствена Стена Цветен Фон 24x16 инча, 3D Коприна Хортензия, Роза, Цветя Панел за Снимка Фон за Домашно парти, Декорация на Сватбе?

Комплект Цветни Стенни панели U Artliens, Изкуствена Стена Цветен Фон 24x16 инча, 3D Коприна Хортензия, Роза, Цветя Панел за Снимка Фон

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

Лесна инсталация : Блестяща, приятна на вид на лента с цветя хортензия е разкрасяване на фона на вашата спалня.Можете да отрежете лентата до желания от вас размер и да го свърже, заедно с помощта на основата на мълния.Това не печатни фона.it лесно се лепят лентата вътре в себе си, за да можете да създадете желаната височина и ширина. ?Декорация от стенни панела Пратката и размер : Mailto включва 2 бр. красиви изкуствени цветя панели с гортензией.Ръчно изработени Изделия.Всеки панел е с размери от 24 инча (Д) x16 '" (Ш) / 60x40 (см).Общият размер : 24 "x32" (60x80 cm). ?Лесен за използване цветен панел за стена : на задната част на панела представлява гъвкава пластмасова сетчатую рамка.Панел може лесно да се комбинират кабелна стяжками или просто им висят на куки или пирони, за да имаме романтична декорация на стената. ? Реалистичен и издръжлив цветен фон : Нашите панели с гортензиями изработени от висококачествени копринени тъкани.Цветя закръглени и пухкави, прясно боядисване, изглеждат много реалистично и ярко, определено ще гламурными за вашето специално събитие. ? Многофункционално използване на коприната цветята на килима с гортензией : Цветна подложка е идеална за сватбата на мястото, на фона на партита, decor спални, фотозон, витрина на магазин, на рождени дни, са поканени вечери, сватбени душове, детски душове и така нататък. ?Прости грижи стенен панел с цветя от коприна хортензия : без подрязване или поливане.Може да се използва в продължение на няколко години, не выцветая и не увядая.Цветна стена е подходящ за хора, които нямат време да се грижат за листата на веригата и растения, пести пари и ценно време. . Как да се съберат?.О : Когато пристигнат цветни панели, цветя може да изглежда във форма или не е в неговата форма, поради опаковане и транспортиране.Можете просто да се разклаща панел и провеждане на цветове с пръстите си, той веднага ще се върне в първоначалната си форма.След това прикрепете всички панели заедно с помощта на застежек-мълния.Въпрос : Какъв е размерът на цветя на лентата?.Относно : размера на всеки панел е 24 инча (Д) х 16 см (Ш) х 2 инча (В).Пакети от 2 панели могат да обхващат около (48 x 16 инча) или всяка конфигурация с площ 5,5 кв. фута. Въпрос : Можете ли да използвате тази цветен панел отново?.О : Да, това цвете поставка трайна, и може да се използва няколко пъти за украса на всички специални събития, включително сватби, душ за младоженци и деца, както и рождени дни.

Към свойства

Product Name:

Най-добри оферти в категория