.

.

Liasun 4.3 Скоба за коса Желейного цвят-Акрилни Фиби за коса Силна фиксация, Фиби за коса, за жени и Момичета, Щипки за коса със средна дължина или дълга (B-Лилаво)

Liasun 4.3 Скоба за коса Желейного цвят-Акрилни Фиби за коса Силна фиксация, Фиби за коса, за жени и Момичета, Щипки за коса със средна

BGN 3.73

Налично
Налично за поръчка

Материал : високо качество акрил, приятен желеобразного цвят.Голям размер.Силна фиксация осигурява стабилна и надеждна фиксация.Скоба за коса - е необходим и удобен аксесоар за коса при къпане, миене на лицето или при намиране на жилище.Перфектен за тънка или гъста коса.Също така е подходящ за носене на улица, идеален за взъерошенных ежедневните стилове. Размер : около 4,3 инча * 2 инча. 1、 Потвърждавам използването на висококачествени материали и технологии, в сравнение с други подобни продукти, скоби са трайни и тяхното не е лесно да повреди при нормална употреба. 2、 Тези щипки за коса може да се използва по различни начини, да създадете разделен прически и удобен за задържане на малки кичури коса за прически, вълна или изсушаване, здраво стиснал, за да се предотврати загубата на направления. 3、 Скоба-нокът - чудесен избор за определяне на косата в съответствие с вашия стил.

Към свойства

Най-добри оферти в категория