.

.

Andongnywell Мъжки и женски раираната вратовръзка, аксесоари за костюми за Cosplay, вязаный вратовръзка от полиестер за Хелоуин и Коледа, подходящи за повечето.

Andongnywell Мъжки и женски раираната вратовръзка, аксесоари за костюми за Cosplay, вязаный вратовръзка от полиестер за Хелоуин и Коледа,

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

Приятна текстура : Мъжки тясна вратовръзка изработена от полиэстерового коприна, материал, подобно на сатен, той не се колебае, лъскав и мек. проста, но КЛАСИЧЕСКИ : нашите тесни вратовръзки едноцветни цветове, които лесно се съчетават с различни костюми, позволяват на всеки да върви в крак с времето и уверено присъства на всички събития.Подходящ повод за чорапи : Този вязаный вратовръзка е подходяща не само за бизнес, но и за ежедневието среда, добре се комбинира с ризи с къси ръкави и други. Тънък (обтягивающий) вратовръзка придава младост и свежест стил. бележки : Моля, запознайте се с описанието на продукта преди покупката, изберете любимите си цветове и стил, както и разгледайте таблицата, изберете в зависимост от вашите.Размер : всеки един от нашите продукти е приложен таблица с размер, моля, изберете подходящ размер, преди да поръчате, ако имате някакви въпроси относно размер, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Благодарим ви!Добър ден!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория