.

.

Шнола за коса SHERCHPRY Rose, 10 см, игли за коса с изкуствени цветя, рози, 5 бр., черните фиби за коса, Булчински брошка във формата на цвете, шнола във формата на цвете (black) Ак?

Шнола за коса SHERCHPRY Rose, 10 см, игли за коса с изкуствени цветя, рози, 5 бр., черните фиби за коса, Булчински брошка във формата

BGN 4.26

Налично
Налично за поръчка

❤Е изработен от материал, различен глоба изработка на изпълнение и изискан детайл. ❤Красиво, че изглежда добре в рокля за булката и костюм за младоженеца, които ще допълнят този специален ден и ще създаде незабравими моменти. ❤Елегантна и красива брошка-жени с изкуствено цвете за сватба. ❤Идеално се съчетава с рокли булка, шаферка или цветочниц, както и с костюми на младоженеца. ❤Уникален декоративен аксесоар за вечерни партита, абитуриентски бал, рожден ден, денс парти, банкет, на почивка, за специални поводи и т.н. Описание на Тези красиви corsages - перфектният аксесоар за булката или на младоженеца на сватбата.Тя изглежда страхотно в роклята на булката или костюм на младоженеца и допълни специален ден и ще създаде незабравим момент.Тази шнола цвете е подходящ за празнични партита, специални случаи, за да украсяват дрехите си.Характеристики - Цвят : черен - Материал : fabric Размер : 10x10x4,8, вижте Осъществяване включва 5 брошки с цветя.

Към свойства

Най-добри оферти в категория