.

.

Кутии за бижута PABBEU за Жени, 4-Слойный Бял Органайзер за бижута с Огледало и Ключ, 3 Чекмеджета, Голям Органайзер за Бижута за жени, Момичета, за Съхранение на Обици, П?

Кутии за бижута PABBEU за Жени, 4-Слойный Бял Органайзер за бижута с Огледало и Ключ, 3 Чекмеджета, Голям Органайзер за Бижута за жени,

BGN 19.19

Налично
Налично за поръчка

【Ковчег за Бижута с Голям Капацитет】Размер бяла кутия-организатор е 27x17x14 см (10,6 х 6,7"x5,5"). 4-слойная ковчег-органайзер с 30 отделения с различна големина за съхранение на всички видове бижута, включително колиета, обеци, гривни, пръстени, часовници и т.н. в горната част На капака е огледало, улесняване на самостоятелно обличане. 【Обмислени детайли САМ】 Този органайзер за бижута се предлага с подвижни отделения създаване на различна планировка, с помощта на подвижни преградни стени могат да отговорят на различни нужди и съхранява всички видове бижута организирани, спретнато, красиво выставленными, можете свободно да се регистрирате отделения по своему и визуално видите всичките си скъпоценни принадлежност, улеснява избор, кажете сбогом на мръсни тоалетни масички!. 【Класическа и Луксозна Ковчег за Бижута】Тези ковчежета за бижута за жени, изработени от устойчиви на петна от изкуствена кожа, приятни на допир, устойчиви на замърсяване, водоустойчив. Можете да ги поддържат чисти, леко триене на влажна кърпа, не е нужно да се притеснявате за появата на петна.Дограма за здрава и трайна, за да издържат на тежки бижута и козметични продукти.Вътрешна фланела със защита от потъмняване, расшитая мъниста, надеждно защитава вашите бижута от прах, пръстови отпечатъци, драскотини, щети, поддържане на блясък на вашите бижута завинаги. 【Лесен и модерен външен вид】 Органайзер за шкатулок за бижута е с лъскаво изискан метален катинар, който лесно се отваря и затваря само с една ръка, завийте надясно на 8%, компактен и щедър дизайн лесно се съчетава с вашия интериор.Прост и естествен вид, който е подходящ за повечето стилове.Благодарение на красив външен вид, той е не само практичен ковчег за бижута, но и красива декорация за вашата баня, шкафчета и тоалетка маса дом за вашите ежедневни неща, спестява много място и прави стаята по-подредено. 【Идеален подарък за любим човек】 Този органайзер за бижута за жени с хубав дизайн го прави идеален подарък за любителите на бижута, дъщеря, майка, приятелка, годеница, съпруга, семейството или просто приятел в живота си, особено подходящ за рожден ден, Коледа, сватба, Свети Валентин, ден на майката, годишнина и така нататък!Хубава модерна ковчег за бижута ще се превърне в прекрасен и просторен място за съхранение на бижута.

Към свойства

Най-добри оферти в категория