.

.

FVOWOH Чанти-Скитник За жени, Модерна чанта, Кожена Чанта През рамо, Ръчно Голяма Мека Дамска Чанта През рамо, Дамски Кожени чанти (a1-Кафе)

FVOWOH Чанти-Скитник За жени, Модерна чанта, Кожена Чанта През рамо, Ръчно Голяма Мека Дамска Чанта През рамо, Дамски Кожени чанти (a1-Кафе)

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

【Най-добрият избор за подарък за дамите】 изборът на подарък за момичета и жени за рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа бала.Вземете чантата си и започнете своето луксозно модно пътуване. 【Използвайте по повод】 Тази класическа и стилна чанта-тоут или наплечная чанта - най-добрият избор за жени за пътуване.Тази чанта през рамо идеален за работа, срещи, партита, туризъм пазаруване, пътуване, плаж и други дейности. 【Доставка 】 имаме Експресна доставка и стандартна доставка.Стандартна доставка отнема 10-20 дни, моля, не се колебайте да изпратите съобщение, за да се свържете с нас.Ако не сте го получили след очакваната дата на доставка. 【След обслужване】 Ако има някакви проблеми с покупката си, моля, първо се свържете с нас.Ние ще направим така, че да сте удовлетворени.На всички наши продукти се предлага гаранция в рамките на 90 дни.СТРАХОТНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК - майка, дъщеря и приятели ще го харесат ? на празници и рождени дни. 【Приложими Сцена】Това е идеалната чанта за използване в офиса, окръжните пазаруване, пътуване, по време на партита, за почивка или за всякакви ежедневни случаи.Независимо дали сте офис дама, студентка, ще се радвате на тази симпатична чанта.Удобна в переноске и лесна за пътуванията си, тази стилна чанта през рамо подчертава вашата елегантност. ☀ Добре дошли в нашия магазин, Ние имаме Обувки, Чанти, Дрехи и Аксесоари.Можете да ги купите в магазина☀.

Към свойства

Най-добри оферти в категория