.

.

Завъртане на линия стъклени врати с алуминиеви Quluxe с набор от щипки за Стъклени врати, 5-8 мм, Издига и опускающийся вал - Черен (опаковка от 2 броя)

Завъртане на линия стъклени врати с алуминиеви Quluxe с набор от щипки за Стъклени врати, 5-8 мм, Издига и опускающийся вал - Черен (опаковка

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

⭐Характеристики : х 2,55 1,57 х 0,39 инча (6,5 × 4 ×1 см.). ⭐Комплектът включва общо 2 въртящи се стъклени врати на панти. ⭐Материал : Той е изработен от сплав с, а повърхността е покрита с боя за печене, която е противоизносной, антикорозионна, анти-стареене и лесно променя цвета си. ⭐ Лесна инсталация : стъкло с дебелина 5-8 мм за дверц винарски шкафове, рафтове, шкафове за обувки може да зажимать, а въртящ се вал е снабден с пружина, която може да се използва повторно натискане на. ⭐Начин на инсталация : Въртящ се вал е снабден с пружина, която може да въвлече натискане.Въртящ се диск на вала може да се регулира център на вала за фина настройка на разпоредбите на шарнира. ⭐Характеристики : х 2,55 1,57 х 0,39 инча (6,5 × 4 ×1 см.). ⭐Комплектът включва общо 2 въртящи се стъклени врати на панти. ⭐Материал : Той е изработен от сплав с, а повърхността е покрита с боя за печене, която е противоизносной, антикорозионна, анти-стареене и лесно променя цвета си. ⭐ Лесна инсталация : стъкло с дебелина 5-8 мм за дверц винарски шкафове, рафтове, шкафове за обувки може да зажимать, а въртящ се вал е снабден с пружина, която може да се използва повторно натискане на. ⭐Начин на инсталация : Въртящ се вал е снабден с пружина, която може да въвлече натискане.Въртящ се диск на вала може да се регулира център на вала за фина настройка на разпоредбите на шарнира.Характеристики Материал : Той е изработен от сплав с, а повърхността е покрита с боя за печене, която е противоизносной, антикорозионна, анти-стареене и лесно променя цвета си.Лесна инсталация : стъкло с дебелина 5-8 мм и може да се зажимать, а въртящ се вал е снабден с пружина, която може да се използва повторно натискане на.Технически характеристики на продукта Общото тегло : 212 грама Размер : 2,55 х 1,57 х 0,39 инча (6,5 × 4 × 1 см.) Съдържание на опаковката : 2 бр. х стъклена врата завъртане на линия, Ако имате някакви забележки относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас, за нас е голяма чест да ви служи.Благодарим ви за избора на нашия продукт и желаем ви щастлив живот!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория