.

.

Колибри Комплект за бродиране с Мъниста Птица Комплекти за Гоблени с Остри Ръбове, Бродирани с Мъниста, Бродерия на кръстат бод, Модел Направи си сам Стенен 3D Пърл,..

Колибри Комплект за бродиране с Мъниста Птица Комплекти за Гоблени с Остри Ръбове, Бродирани с Мъниста, Бродерия на кръстат бод, Модел

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

Що се отнася до разликата между печата и действителния цвят мъниста.Цвят плат с принтом не винаги съвпада с цвета на най-мъниста.Цвят на тъкан удобно да се прави разлика в контраст дизайн.Това бродирани по отношение на тъкан.Сериен номер # : съответства на цифра пореден номер на линейна платка.Символ, знак, съответстващ на областта, подлежащи на бродерия върху плат за бродиране.Ред код мъниста Preciosa : представлява код от всеки цвят мъниста.Пакети с мъниста са отпечатани върху опаковката на номера, които отговарят на определен знак в схемата. 1. Половинный бод кръст бод е прост диагонал бод и се извършва хоризонтални редове. 2. Проденьте конец в игла и направете възел. 3. Като се започне от задната страна на тъкани, прекарайте иглата нагоре през дупката, насочени в лявата долната точка, по посока към предната част.Вземете бусинку подходящ цвят и сложете я на иглата. 4. Проденьте игла в дупката.Направете диагонал бод от мястото, където сте започнали, до точката в горния десен ъгъл, всъщност като половината шия кръстат бод. 5. Действайте по същия начин, докато не стигнат до края на спиралата.На обратната страна на проденьте иглата под завършени шевове, за да закачите мъниста и направете възел. 6. Затегнете първо най-новите и единични мъниста двойно бод.Всички шевове трябва да бъдат изпълнени в една и съща посока. Размер : 7,6 "x 9,2" (19 × 23 см);.Брой цветове : 8;.Ниво : Начинаещи;.В комплекта : Кърпа с набивным фон, чешки мъниста Presiosa Ornela, конци за бродерия и иглата, пълна с бродерия.Внимание : Рамка и организаторите за мъниста в комплекта не са включени. Размер : 7,6 "x 9,2" (19 × 23 см);.Брой цветове : 8;.Ниво : Начинаещи;.В комплекта : Кърпа с набивным фон, чешки мъниста Presiosa Ornela, конци за бродерия и иглата, пълна с бродерия.ВНИМАНИЕ : Рамка и организаторите за мъниста в комплекта не са включени.Основан през 2018 година, в магазина ни представя широка гама от комплекти за бродерия на кръстат бод, мъниста и аксесоари за бродерия.Всички стоки, които ние продаваме, са изработени в Украйна.Ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти висококачествени продукти, както и удобен и надежден сервиз.Надявам се, тук ще намерите това, което ви абсолютно се радвате.

Към свойства

Най-добри оферти в категория