.

.

Плетени Фиби за Коса с Сверкающим Хрустальным камък, Лента за коса от сатен-плат, Фиби за Коса с Кристали, Шнола за Коса във формата на Четырехлистного Детелина с кр?

Плетени Фиби за Коса с Сверкающим Хрустальным камък, Лента за коса от сатен-плат, Фиби за Коса с Кристали, Шнола за Коса във формата

BGN 2.13

Налично
Налично за поръчка

【Фиби за коса в оплетке от блестящи кристални】 - ако искате бързо да смени външния вид, тези лента за коса от сатен-плат perfect.it ще ви помогнат да се справи с чуплива коса, а също така придават пикантност на обичайната си прическа. 【4 цвята /, определени 】- цвят прости и стилни, и щипки за коса от сатен-плат, украсени с пайети, които ще изглеждат по-лъскави и при слънчева светлина.выровняйте карти с прическа, да, дори и ако сте гей, прическа не е мърляв. 【Украса за коса, за косичек】- можете да ги закрепете навсякъде, където имате нужда от разкрасяване при нормални условия; ако трябва да се справят с бретон и ломаными коса, просто да ги свържете малка заколкой по-горе, направление за прядью. 【Фиби за коса с кристали】- фиби за коса с кристали често може да бъде убит ухото му, дръпна косата си зад ухото, а след това използвайте шпильку, за да затегнете ги, за да създадете ефект на частично разпределение, е особено подходящ за момичета с хубави страничните страни на лицето, с участието на femininity.it е най-добрият подарък за приятели, съученици. 【Ленти за коса】 - можете да нарядиться красиво и елегантно. лента за коса от сатен-плат, подходящи за много случаи, като например танци, работа, сватба, парти, училище и т.н. пазете косата си хубави и стилни.Плетени фиби за коса с сверкающим хрустальным камък, лента за коса от сатен-плат, фиби за коса с кристали, Ракита шнола за коса с кристали за жени/ДевушОкспецификации : Материал : акрил + стразыцвет : лилаво, синьо, розово, тъмно-лилав Особености : 1. Двойна панделка за коса, двойна прическа, стильно2.Може да се използва като подарък за приятелка, съпруга, матери3. Украсена с перли и кристали, удобен в чорап и лесно за използване. 4. Закрепете заколку за коса във формата на буквата X, която не само ще ви помогне да фиксирате косата така, както ви харесва, но и много добре изглежда в огледалото.Пратката включва : 4 бр. * Лента за коса от сатен-плат.

Към свойства

Най-добри оферти в категория