.

.

На фона на Покривката Месеца на Черната история за Месеца на Черната история, Аксесоари за Партита, Африка Достоен Празник на Паметта, Украса за Партита, за Фон за с?

На фона на Покривката Месеца на Черната история за Месеца на Черната история, Аксесоари за Партита, Африка Достоен Празник на Паметта,

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

【Предпоставка включва】 : 1 бр. черен фон за месец история, 1 бр. покривка.Ще ви хареса текстура и форма.Много е лесно да се съхранява и да се използва отново за следващия празник. 【Украса за парти в месеца на черната история】 : Съберете приятелите и семейството заедно, за да празнуват Месеца на черната история с този банер за партита в месеца на черната история - перфектен старт весел празник прекрасна култура. 【Идеална атмосфера】 : Този комплект бижута Black History Month идеален за създаване на празнична атмосфера.Във всичко са най-ярките елементи, това наистина създава атмосфера във вашия дом. 【Високо качество】 : на Фона на покривката Black History Month са изработени от надеждни материали, траен, безопасен и лесен, което позволява на поп балони остане надутыми за по-дълго време.Висококачествено алуминиево фолио не е за еднократна употреба, нетоксичен, многократно и нейното не е лесно да се прекъсне, вие ще се насладите на текстура и форма.Много е лесно да се съхранява и да се използва отново за следващия празник. 【Услуги】 : Моля, свържете се директно с нас, ако имате някакви проблеми, ние незабавно ще изпълним вашата заявка. 【Предпоставка включва】 : 1 бр. черен фон за месец история, 1 бр. покривка.Ще ви хареса текстура и форма.Много е лесно да се съхранява и да се използва отново за следващия празник. 【Украса за парти в месеца на черната история】 : Съберете приятелите и семейството заедно, за да празнуват Месеца на черната история с този банер за партита в месеца на черната история - перфектен старт весел празник прекрасна култура. 【Идеална атмосфера】 : Този комплект бижута Black History Month идеален за създаване на празнична атмосфера.Във всичко са най-ярките елементи, това наистина създава атмосфера във вашия дом. 【Високо качество】 : на Фона на покривката Black History Month са изработени от надеждни материали, траен, безопасен и лесен, което позволява на поп балони остане надутыми за по-дълго време.Висококачествено алуминиево фолио не е за еднократна употреба, нетоксичен, многократно и нейното не е лесно да се прекъсне, вие ще се насладите на текстура и форма.Много е лесно да се съхранява и да се използва отново за следващия празник. 【Услуги】 : Моля, свържете се директно с нас, ако имате някакви проблеми, ние незабавно ще изпълним вашата заявка. 1.

Към свойства

Най-добри оферти в категория