.

.

ART-GIFTREE Притежателя Подложка за Йога Монтиране на стена, Рафтове за съхранение на Подложка за Йога за Поролонового Валяк с Дървена Плаващ Шелф Аксесоари за Дома Фит?

ART-GIFTREE Притежателя Подложка за Йога Монтиране на стена, Рафтове за съхранение на Подложка за Йога за Поролонового Валяк с Дървена

BGN 35.73

Налично
Налично за поръчка

【Спестяване на пространство в дома салона】 Тази стенни стойка за постелки за йога осигурява 2 нива за съхранение на вашите постелки или порест каучук ролки. идеален за дома, фитнес зала, йога студио или фитнес залата, за да спестят размер на пол и да се поддържа ред и чистота в стаята си. 【Елегантен Декор на Домашен Фитнес】Нашия титуляр за подложка за йога ви предлага декоративен начин за демонстриране на вашите материали за йога.Дървена плаващ шелф може да се използва за демонстрация на любимите си теми, независимо дали са малки растения, цветя, фигурки, ароматерапия или рамки за картини, за да придават на стаята усещане за вашата личност. 【Украсете своето Място за практикуване на йога】Дърво професионално обстругана, шлифован и внимателно се оцветява, за да придава красив гладка на вид, с нанесен модел lotus и надпис "ДЫШИ".Прекрасен дизайн прави този титуляр за подложка за йога прекрасно допълнение към вашия пространство за практикуване на йога и придава усещане за спокойствие.Това също може да бъде интериор в стил на дзен или за медитация. 【Здрава конструкция】 Благодарение на използването на увеличените метални скоби и висококачествена борова дървесина рафтове за съхранение постелки за йога е солидна и сигурна конструкция и може да бъде надеждно закрепен на стената.Той е достатъчно издръжлив, за да се настанят по-тежки постелки за йога. 【Бърза и лесна инсталация】 За всеки багажник, са приложени ясни инструкции и цялото оборудване, необходимо за инсталиране.Ние предварително просверлили дупки за ваше удобство.Тя може лесно да се съберат и да прикачите към стената.Стенен държач за постелки за йога АРТ-GIFTREE - идеален начин за чисти и безопасни за съхранение на постелки за йога и порест каучук ролки; запазване на площта на пода и поддържане на реда в дома на салона.Красиво оцветени дърво с изображение на лотос и надпис "ДЫШИ".Прекрасен дизайн прави този титуляр за подложка за йога прекрасно допълнение към вашия пространство за практикуване на йога и придава усещане за спокойствие.Това е идеалният избор, украса за дома, фитнес зала, зала за йога, хол.Материал : Бор и метал.Цвят : Черна череша петно.Размери след монтаж : 15,7 "W x 20,7 "В x 7,3"Г. Тегло на продукта : 2,2 кг.

Към свойства

Най-добри оферти в категория