.

.

Saypeacher 4 бр. Слънчоглед Платно Стенно Изкуство Жълто Цвете Картини Красиво Игрище на Изгрев Слънце Природа Пейзаж Картини за Дома Дневна Спалня Монтиране на Украса ?

Saypeacher 4 бр. Слънчоглед Платно Стенно Изкуство Жълто Цвете Картини Красиво Игрище на Изгрев Слънце Природа Пейзаж Картини за Дома

BGN 37.32

Налично
Налично за поръчка

Размер стена на фигурата : 12 "x24"х2шт + 12 "X32"х2шт SK099. Печат с висока разделителна способност экосольвентными мастило върху висококачествен платно, непромокаеми и долговечном.Удължен и разширен в рамката, готови да бъдат окачени на стената.Опаковани в картонена кутия, е безопасна за транспортиране.Добър подарък за декорация на стените в хола, спалнята, кухнята, офиса, хотела, трапезария, баня, бар и т.н. на Стенно изкуство върху платно Saypeacher прави вашата домашна животът е по-хубав!.Saypeacher - професионален производител на стенни рисунки и предмети от домашния декор е с дългогодишен опит в тази област, специализирана в високо качество на печат на платно.Ние имаме професионален екип, който работи директно в завода, занимаваща се с проектиране, производство и продажба, която се стреми да предостави на клиентите задоволителни продукти.

Към свойства

Най-добри оферти в категория