.

.

HonpraD/ Зимни Дрехи за момичета и кучета, Дрехи за домашни любимци, Есенно-Зимни Дрехи за кучета, нови Дрехи за малки Плюшени кучета, Пуловер с Плюшено Мече на гърба, Др?

HonpraD/ Зимни Дрехи за момичета и кучета, Дрехи за домашни любимци, Есенно-Зимни Дрехи за кучета, нови Дрехи за малки Плюшени кучета,

BGN 1.52

Налично
Налично за поръчка

【Правилния размер】 : Пуловери за кучета имат размери S, M, L, XL, XXL 5, подходящи за повечето кучета.Пуловери Cute Bone за кучета, Изработени от мек и удобен акрил материал, който притежава еластичност, затопля на вашия домашен любимец и го прави по-очарователна през всички дни. 【Сладък дизайн】 Толкова сладък, че тази облекло за домашни любимци, за кучета, пуловер с плюшено мече на гърба си за вашия!Той е идеален за нея / него, да се постави Го На сън Или обикновена парти Или просто да се снимат с Вас.Разбира се, Това може да привлече повече Любов и внимание на приятелите!. 【Запазете топлината】 В студено време или зимата за кученцата лесно настинка, след пускането на тези пуловери за домашни любимци, можете да ги дарите топлина и любов. 【Лесно почистване】 Пуловери Cute Bone за малки кучета Произведени от руното Polar.Просто Хвърли Ги В пералнята и след измиване тези съоръжения продължават да запазват Своята мекота и цвят. 【Правилния размер】 : Пуловери за кучета имат размери S, M, L, XL, XXL 5, подходящи за повечето кучета.Пуловери Cute Bone за кучета, Изработени от мек и удобен акрил материал, който притежава еластичност, затопля на вашия домашен любимец и го прави по-очарователна през всички дни. 【Сладък дизайн】 Толкова сладък, че тази облекло за домашни любимци, за кучета, пуловер с плюшено мече на гърба си за вашия!Той е идеален за нея / него, да се постави Го На сън Или обикновена парти Или просто да се снимат с Вас.Разбира се, Това може да привлече повече Любов и внимание на приятелите!. 【Запазете топлината】 В студено време или зимата за кученцата лесно настинка, след пускането на тези пуловери за домашни любимци, можете да ги дарите топлина и любов. 【Лесно почистване】 Пуловери Cute Bone за малки кучета Произведени от руното Polar.Просто Хвърли Ги В пералнята и след измиване тези съоръжения продължават да запазват Своята мекота и цвят.Дрехи за момичета и кучета през Зимата с вашата коледна дрехи за празнуване на Коледа, Руното коледна топли дрехи за домашни любимци, облекло за кучета за по-големи кучета, зимни дрехи за момичета, Зимен пуловер с плюшено мече на гърба, Етаж : Дрехи за домашни любимци Дължина : обикновена, Стил : Топъл, сладък.В този пуловер вашето куче ще изглежда толкова сладък!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория