.

.

Msocio 8x6 фута Здрава Полиестерна тъкан на Черен Фон, за да се поздрави с пристъпите на класа 2023 г. Фон за снимки Златна Шапчица за Бакалавър Украса за празнуване на пар?

Msocio 8x6 фута Здрава Полиестерна тъкан на Черен Фон, за да се поздрави с пристъпите на класа 2023 г. Фон за снимки Златна Шапчица за

BGN 14.66

Налично
Налично за поръчка

❤ Многократно използване за : декорация на цветя, украса за парти клас 2023, фон за снимки на цветя, фонове, за снимки и т.н. ❤Опаковка : 1 бр. (по-мек и траен полиестер фон); Само фон, не включва скоби, чанти за стълбове, скоби и т.н. ❤Полиестер : твърди, меки, върху него лесно се образуват бръчки, тя е по-дебел винил фон.Никакви избелели.Може да се глади и пере. ❤Предимства : имаме собствена фабрика за производство, оригинални дизайнерски решения, висококачествени продукти и гарантирано сервизно обслужване. ❤Услуги : Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите фонах.ПРОСТО първо свържете се с нас и ще получите отговор в рамките на кратък период от време.Защо избра точно нас?Висококачествен плат Ние сме компания, специализирана в дизайна и производството на пейзажа. ние сме по-строги в избора на материали за декори.Ние се отказахме от най-често срещаните винил материал, защото е направен от тях фон не може да елиминира напълно гънки и не може да се използва повторно.Ако е мръсно, не могат да се мият с вода.По този начин, вместо винил е приятен за кожата и здрав полиестер.С негова помощ може лесно премахване на гънки утюжком или по други начини, и това се прави на фона на снимки по-добра.Също така е възможно да се перат и да се използват многоразово.Вие ще се чувствате много леко и удобно, когато се докоснете до него ръка.Уникален дизайн, Ние имаме първокласен екип от дизайнери, ние можем да разработим фигура или цвят, в съответствие с изискванията на всеки клиент.Така че, ако имате някакви нужди в персонализиране на фона, моля, свържете се с нас по всяко време.Професионален печат Освен това, ние използваме по-добра дигитална 3 D печат.Това може да направи всички снимки са по-реалистични, цвят по-светъл, дори при машинно измиване той не выцветет.Добро следпродажбено обслужване Ние също имаме сравнително пълно сервизно обслужване.Ако имате проблеми при използването на фон, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще решим проблема за пръв път от вас.

Към свойства

Най-добри оферти в категория