.

.

Лека нощ с Вълк за деца, Подаръци с Вълк, стая Декор, 16 цвята, Променящите се с помощта на докосване за управление, Led Лампа с Вълк за Спални, Коледни подаръци за рожде?

Лека нощ с Вълк за деца, Подаръци с Вълк, стая Декор, 16 цвята, Променящите се с помощта на докосване за управление, Led Лампа с Вълк

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

1 x Акрилна плоча. 1 x Основа лампи ABS-пластмаса. 1 x USB кабел. 1 x Ръководство за експлоатация. 1 x дистанционно управление. 16 цвята, променливи / с регулируема яркост / 4 цветовия режим на мигане (светкавица, стробоскоп, отслабване, изглаждане) на дистанционното управление е лесен за използване, и детето може да променя цветовете, не ставане от леглото, два начина на захранване : 3 батерии тип ААА (в комплекта не са включени) или USB-връзка (препоръчително). Вариант с батерия отличен за пътуване или, при липсата на електроенергия.Метод услуга : Използвайте кърпички за почистване на помещения, за да убивам акрил.Не докосвайте повърхността на акрилна плоча с пръсти, за да се избегне пръстови отпечатъци на дистанционното управление.Приятен дизайн във формата на вълк с ефект 3 D оптична илюзия, която развива въображението на децата и украсява прекрасни мечти 16 Промяна на цвета на нощна лампа във формата на вълк : може да се използва като украшение за спални, детски стаи, партита по повод рождения ден и така нататък.Идеален за показване на прикроватной нощното шкафче в хола, като нощни лампи, настолни лампи, празнично осветление, или по някакъв друг начин, по който желаете да го използвате. Smart Touch дистанционно управление - Можете да натиснете бутона на база на лампата или да се използва дистанционно управление за промяна на цветове. 7 цвята променят 3d-нощна светлина като с помощта на сензорни бутони, така и с помощта на дистанционното управление, вие ще можете да избирате цветове в зависимост от вашето настроение или.Творчески подаръци за деца, момичета, момчета, дами, приятелки, одноклассницы, любительницы вълци и всички, които ви не е безразличен.Успокояваща светлина Прогоняет страх от тъмното преди нощния сън. 16 Променящите се цветове, различни възможности за избор на цветове, Можете да изберете цвят или режим на автоматична трансформация на цялото. Лампа-компаньон за деца - стойте далеч от тъмнината, дайте на децата спокойно да спя.

Към свойства

Най-добри оферти в категория