.

.

119 БР Две Луната Аксесоари за Парти по случай рождения Ден на 5x3 фута 2 Луната Космически Фон За Снимки на Космически Балони Арка Венец Комплект за Астронавти Космич?

119 БР Две Луната Аксесоари за Парти по случай рождения Ден на 5x3 фута 2 Луната Космически Фон За Снимки на Космически Балони Арка Венец

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

?Приложение : Два комплекта на фона на "Луната" и гирлянди "арка от балони" отличен подходящи за украса на любимите ни партита по случай 2-ия рожден ден на Baby space, партита по случай 2-ия рожден ден на Galaxy astronaut, на партито по случай рождения ден на 2 the moon, на партито по случай втория рожден ден в космоса и т.н., Това ще ви даде едно незабравимо преживяване!. ? РАЗМЕР : балон от фолио "Ракета" : 24 инча, балон от фолио "Космонавт" : 24 инча, кръгли балони от фолио "честит рожден ден в космоса" : 18 инча, балони от фолио "Сребърна звезда" : 18 инча, латексови балони : 12 см и 5 см, на Фона : 5x3 крака; Тънък винил фон-професионална кърпа за фотография.Дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове.Не, отразяващи светлина, лека, сгъваема, лесно за пренасяне и съхранение. ?УКРАСА : Костюм за снимки, снимки, фотобудки, декорации за дома, лепене на тапети, пердета, покривки за маса, на фона на детска душ кабина или стена декорация, украса за парти, по повод рождения ден, на заден план, за костюмированной фотография, на партито по случай рождения ден децата и така нататък. ? ЛЕКОТАТА на монтажа : Дръж фон, или го увийте в тръбичка, за да гънки; ако е необходимо поставете между фон слой суха кърпа. моля, прогладьте обратна посока (не страна на изображението) при най-ниска температура, за по-лесно премахване на гънки; Ако нямате стойки за фон, можете да използвате скоба, пирони или лепенка на стената. ? ГАРАНЦИЯ : Ние сме абсолютно сигурни, че ще ви хареса нашия продукт - ако не сте доволни от набор, ние връщаме пари в продължение на 15 дни.Вашата удовлетвореност е наша цел.Така че не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми. 1 x 2 Лунен фон 5 x 3 фута (1,5 м x 9 м) изпрати в сгънат вид. 1x 24 "балон от фолио за ракети 1x 24 "балон от фолио за космонавта. 1x 18" Кръгли балони от фолио честит рожден ден в космоса. 2x 18 "балони от фолио със сребърни звезди. 40 х 12" Латексови балони. 60 х 5" на Латексови балони. 10 х Скручивающихся балони. 1 х Инструмент за обвързване. Ленти лента с размери 1 х 5 метра. 1 х 10 метра точка на лепилото (100 точки).За облекчаване на транспорта и опаковката, фон ще бъде изпратена заедно с пъти.Ако са се образували гънки, не се притеснявайте, извадете ги, както следва : . 1.Можете да използвате ютия, внимателно проглаживая с обратна страна, като кликнете върху облегалката. 2. Плътно завийте го патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни. 彩带. 彩带.

Към свойства

Най-добри оферти в категория