.

.

Maverton Beige за съхранение на бижута за нея - Стилен калъф за момичета - в Ковчег за бижута с надпис - На рождения си Ден - Органайзер за дъщеря ми е в Ковчег с кош за младит?

Maverton Beige за съхранение на бижута за нея - Стилен калъф за момичета - в Ковчег за бижута с надпис - На рождения си Ден - Органайзер

BGN 28.24

Налично
Налично за поръчка

? ЕЛЕГАНТНА КУТИЯ : Малък луксозен контейнер за бижута, предназначени за това, за да ви помогне да подредите вашите скъпоценни бижута.Нашата ковчег, идеален за съхранение на пръстени, гривни, колиета и обеци.Придружен от докосване цитат или пожелания, то със сигурност ще се превърне в успешна алтернатива на типичните идеи за подаръци. ? ТОВА ДЕВЧАЧЬЯ НЕЩО : всяко момиче обича пайети, така че тя се нуждае от красиво хранилището, да се запази своите съкровища в безопасност.Търсите ли забавление за специален повод за тийнейджърка или за малката му дъщеря, сестра, племенница или внучка - ние ще ви гарантираме.Нашата ковчег за бижута ще се превърне в чудесен подарък за рожден Ден, Ден за защита на децата, Коледа или просто, за да предизвика усмивка на лицето си.Наистина смислен подарък за спомен за една малка жена!. ? АККУРАТНАЯ НАДПИС : Да се даде ковчега за бижута по индивидуален характер, кликнете върху "Конфигуриране сега" от дясно.Можете да избирате от широка гама от нашите идеи или да създадете свое сантиментални послание.Ние гарантираме, че нашият красив органайзер ще стане страхотен подарък, която ще се наслаждавате дълги години.Всичко това е за твоята конкретна?. ? КРАСИВ ДИЗАЙН : Дополните естетиката на всяко помещение на тази великолепна съвременна витрина.На този търг представяме ви една кутия на класическия бежов цвят, която винаги изглежда добре.Освен това, тънка линия придава този продукт луксозен вид.Нашите майстори полагат всички усилия, за да изпълни всеки детайл изделия.Ковчег за бижута с вашия персонален цветен отпечатък, нанесен отгоре, наистина привлича вниманието. ?ПРАКТИЧЕН ПОДАРЪК : В горната част на кутията се намира голямо огледало и място, отделено за колиета, гривни и десет пръстени.В долната част на калъф е чекмеджето с девет отделения, например, за обеци, висулки и много други аксесоари.Вътрешната част е покрита с бижута приятно на допир като кадифе, която също защитава бижута от прах, пръстови отпечатъци или евентуални щети.За да се гарантира по-голяма сигурност кутия снабдена с ключалка с ключ.Търсите скъпоценен подарък за скъп човек ?Не, виж по-нататък.Изработени от висококачествени материали, стилен дизайн и надеждна функционалност, нашите продукти дават радост, елегантност и функционалност, независимо от случая.Чудесна естетика и изискан стил комбинира за създаването на най-вежлив подарък, който ще зарадва и най-взискателните получатели.Персонализирано послание и оригинален принт отпред създават сантиментален начин, който демонстрира своята благодарност и грижа, независимо от каквато и да е причина.Малък луксозен контейнер за бижута, предназначени за това, за да ви помогне да подредите вашите скъпоценни бижута.Нашата ковчег, идеален за съхранение на пръстени, гривни, колиета и обеци.Придружен от докосване цитат или пожелания, то със сигурност ще се превърне в успешна алтернатива на типичните идеи за подаръци.

Към свойства

Box dimensions:
approx. 6,3 inches x 6,3 inches x 4,3 inches

Най-добри оферти в категория