.

.

Куки за кърпи Cabilock Детски Закачалки Тежки Закачалки 4 бр Главата на Елен Куки За главата на Животното, с монтиран на стената кука Лосове Куки за Елени Куки За Глават?

Куки за кърпи Cabilock Детски Закачалки Тежки Закачалки 4 бр Главата на Елен Куки За главата на Животното, с монтиран на стената кука

BGN 46.35

Налично
Налично за поръчка

PVC.Монтиране на куката с оленьими рога-е Изработен от висококачествен материал, с умението на леене, продуктът е трайно. Кука за ключове в селски стил-Стенен монтаж на кука с животни ще даде своя дом или градина повече чар и красота.Стенни закачалка за животните - под формата на животно, много, много очарователен.Ретро стенен монтаж кука за окачване на различни неща и подреждане на елементи, широко се използва в закрити помещения и на улицата.Скулптура елен - достатъчно здрава, за да задържи шапки, палта и други дрехи.Отличен за входната врата, антрето, хола или градина. PVC. Монтиране на куката с оленьими рога-е Изработен от висококачествен материал, с умението на леене, продуктът е трайно. Кука за ключове в селски стил-Стенен монтаж на кука с животни ще даде своя дом или градина повече чар и красота.Стенни закачалка за животните - под формата на животно, много, много очарователен.Ретро стенен монтаж кука за окачване на различни неща и подреждане на елементи, широко се използва в закрити помещения и на улицата.Скулптура елен - достатъчно здрава, за да задържи шапки, палта и други дрехи.Отличен за входната врата, антрето, хола или градина.Осъществяване Списък 4 x куки Особености - Материал : PVC - Форма на животно, която е уникална и привлекателна. - С дупки за лесна инсталация и използване с помощта на крепежни винта. - Цвят : златист - Произведено от висококачествен материал и изработка леене, продуктът е здрав, vi, - Му ретро вид придава усещане възраст. - Идеален подарък за дома, за приятелите си и семейството си.Информация за продукта Ако търсите монтиране на куката специален дизайн, тогава не можете да пропуснете нашия продукт!произведен е от качествен материал за продължителна употреба.Специална форма на животното може да се създаде винтажную атмосфера във вашия университет.

Към свойства

Най-добри оферти в категория