.

.

Hemoton Шапчица за Сън с Къдрава Коса, Коприна Шапка за Коса, Шапка за Жени, Шапка за Сън, Шапка За Душ, Прическа За Нощен Сън, Еластична Шапка За Сън С Широката страна, Ка?

Hemoton Шапчица за Сън с Къдрава Коса, Коприна Шапка за Коса, Шапка за Жени, Шапка за Сън, Шапка За Душ, Прическа За Нощен Сън, Еластична

BGN 3.70

Налично
Налично за поръчка

Шапка за душ за косата : В шапочке достатъчно място за вашата коса не е раздърпан.Копринен спален чепчик : Изработен е от материал за трайно и устойчиво използване.Сатен спална шапчица : Освен това, тя е идеална за поддържане на свежестта на вашата прическа при измиване на лицето, грижа за кожата, нанасяне на грим, готвене и почистване на дома.Спален осп : подходящ за вашата прическа, запазва влагата и блясъка на косата, запазва си прическа-свежа и прекрасна сутрин, вече няма катерене или истирающихся на косата.Нощна шапчица за къдрава коса : избор за дамите в Деня на Св. Валентин, Коледа, Годишнина, Ден на майката, Ден на благодарността и всеки ден, което си струва да се отбележи.Шапка за душ за косата : В шапочке достатъчно място за вашата коса не е раздърпан.Копринен спален чепчик : Изработен е от материал за трайно и устойчиво използване.Сатен спална шапчица : Освен това, тя е идеална за поддържане на свежестта на вашата прическа при измиване на лицето, грижа за кожата, нанасяне на грим, готвене и почистване на дома.Спален осп : подходящ за вашата прическа, запазва влагата и блясъка на косата, запазва си прическа-свежа и прекрасна сутрин, вече няма катерене или истирающихся на косата.Нощна шапчица за къдрава коса : избор за дамите в Деня на Св. Валентин, Коледа, Годишнина, Ден на майката, Ден на благодарността и всеки ден, което си струва да се отбележи.Пратката включва 1 x Характеристики -Материал : сатен шапчица за деца. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока спален чепчик за къдрава коса. - Цвят : Лилаво, шапка за сън, шапки От косопад, Коприна шапчица-капор, дамски нощна шапчица, сатен шапчица, коприна шапчица за сън, обвивка за коса, шапка на съня, нощна шапчица с широката страна, коприна шапчица за коса. - Размер : Около 26x26x1,2 см шапка за жени. - Размер е много голям, той просто създава шапки от естествена коса обиколката на главата си. - В капоре достатъчно място за вашата коса не са се превърнали в смачкан питие за сън. - Ръчно пране или машинно пране със студена вода в режим на чувствителния режим, отделно от други предмети, такива като шапки за сън. - Направена от материал за трайно и устойчиво използване на шапка за душ. - Може да защити своята прическа, да запазите косата си чист, когато ти се спи, шапка за душ за деца.Описание на продукта Еластичен материал е направил този продукт здрав и издръжлив на употреба. ластични превръзки на главата за жените Това е място за спане с еластична превръзка на главата е подходящ за повечето хора. чепчики от естествена коса В чепчике достатъчно място за вашата коса не е раздърпан. чепчики за сън за жените Има много сън чепчиков, те могат да защитят вашата прическа, да запазите косата си чист, когато спите, и този материал, който не дразни кожата и контролира съдържанието на мазнини в косата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория