.

.

Healeved 1 Комплект 4 в 1 Пълненето Пенящийся Диспенсер Пътен Шампоан Пътен Набор от Празни Преносими Бутилки и Контейнери за Козметични Тоалетни Принадлежности Помпа ?

Healeved 1 Комплект 4 в 1 Пълненето Пенящийся Диспенсер Пътен Шампоан Пътен Набор от Празни Преносими Бутилки и Контейнери за Козметични

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

С. Бутилка за тоалетни принадлежности : Тези елегантни бутилки за съхранение могат да се използват като чаша за миене на съдове. Пътни флакони по 2 унции : Това е мултифункционални козметични флакони, в които може да се съхранява няколко течности е необходимо едновременно.Шише за изстискване с панти капак : Изработени от висококачествени материали, безопасни, vi, Пластмасови бутилки за преса за изцеждане на пране : Това е мултифункционални козметични бутилки, в които може да се съхранява няколко течности е необходимо едновременно. Опаковка за пътуване 4 в 1, Благодарение на новия дизайн може да се съхранява в своите раници, спортни чанти, пътни чанти и други подобни Флакончики за тоалетни принадлежности : Тези деликатни флакончики за съхранение може да се използва като чаша за миене. Пътни флакони по 2 унции : Това е мултифункционални козметични флакони, в които може да се съхранява няколко течности е необходимо едновременно.Шише за изстискване с панти капак : Изработени от висококачествени материали, безопасни, vi, Пластмасови бутилки за преса за изцеждане на пране : Това е мултифункционални козметични бутилки, в които може да се съхранява няколко течности е необходимо едновременно. Опаковка за пътуване 4 в 1, Благодарение на новия дизайн може да се съхранява в своите раници, спортни чанти, пътни чанти.Списък на опаковки 2 x Бутилки за съхранение на козметика Особености -Материал : полипропиленови бутилки за пътуване обем 2 мл. - Флакон за съхранение може да се използва като чаши за изплакване на устата, помпа-опаковка лосион за ръце. - Допълнителен флакон, прозрачен, а останалата част от капацитета се вижда с пръв поглед - Пътен флакон 4 в 1. - Дизайн 4-в-1 е лесен за използване и е подходяща за ежедневна употреба бутилка с шампоан. -Цвят : Многоцветен за многократна употреба флакон за грим, разделен на 4 части, което е удобно за използване. -Размер : около 13,00 X6,00 X6,00 см / 5,11 X2,36 X2 4 в 1 бутилка за пътуване. - Флакон е компактен и не заема място в багажника.Описание на продукта Контейнер за лосион Travel Изключителна изработка изработка и изискан дизайн, подходящи за съхранение и украса.Пътен флакон с лосион за Този креативен флакон-опаковка "четири в едно" за лосион, , сапун или друг съхранение.Флакон за лосион за пътуване Вътрешна флакони са изработени от безопасни и издръжливи материали, подходящи за продължителна употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория