.

.

2 Опаковки USB Кемпинговых Фенери 10 W Лампа за Лаптоп Лампа 700 Лумена Led Лампа за Осветление на Преносими Аварийно Фенерче с Кабел с дължина 6,56 Фута за Четене Туризъм Л?

2 Опаковки USB Кемпинговых Фенери 10 W Лампа за Лаптоп Лампа 700 Лумена Led Лампа за Осветление на Преносими Аварийно Фенерче с Кабел

BGN 7.89

Налично
Налично за поръчка

Материал : ABS-пластмаса.Цвят на лампата : Бял.По-светъл цвят : Бял.Цветна температура : Бял : 6000 Kn Размер : 4.3 инча * 2,8 инча Източник на захранване : захранване от USB.Консумирана мощност : 10 Вата. Приложение на продукта : лека нощ, аварийно осветление, игри на открито, къмпинг, туризъм, лов, катерене, риболов, четене. 2 лампа се захранва от USB и кабел с дължина 2 м /6,56 фута.Лампи за осветление на живот.Обучение лампа. лека нощ.Осветление дом за животни и т.н. Лампа за осветление на къмпинг.Улични пешеходни светлини.Светлини приключения.Риболовни светлини и т.н. Лампа за външно обслужване.Светлини за теренна работа.Аварийно осветление при перебоях в электроснабжении.Спасителна лампа при стихийном стрес и т.н. се Захранва от USB : USB щепсел е подходящ за захранване на панела Solor с USB изход, USB-порта на КОМПЮТЪР или друг източник на захранване с USB изход.Лесно да намерите източник на захранване : Лампата се захранва от USB порта DC5 V, като например компютър, USB-адаптер за захранване за лаптоп и захранване, слънчева електроцентрала с мощност USB порт 5 V.По този начин, можете лесно да намерите източник на захранване.Ключ ключ : включване / изключване, когато се нуждаете, по всяко време и на всяко място.Куката може да се използва за закачване на електрически крушки навсякъде.Висока яркост : Той е разработен с помощта на 20 led чипове с мощност 10 W, 700 лумена (еквивалент на 70 W), естествен бял цвят 6000 До 6500 К излъчва естествен и не блещукаща светлина, която не вреди на вашите очи.Широко се използва : Отличен, подходящ за къмпинг, барбекю, къмпинг палатки, извънредни ситуации, четене, воринга и т.н. Вземете със себе си лаптоп USB-авариен фенер, който ще ви помогне в походи, къмпинг.

Към свойства

Най-добри оферти в категория