.

.

Комплект за бродиране WADORN САМ, Комплект за Бродиране Портфейл за монети с Цветя Модел, Чанта за Бродерия Ръчна изработка, Шевни Изделия за Начинаещи, Чанта През рам?

Комплект за бродиране WADORN САМ, Комплект за Бродиране Портфейл за монети с Цветя Модел, Чанта за Бродерия Ръчна изработка, Шевни Изделия

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Набор за ръчна бродерия : Набор за производство на чанти с шарките на маргаритки, състоящ се от пластмасова пяльцы за бродиране, плат, конец полиестер, обков от сплав, игли, въжета и инструкции.В комплект с материали, са подходящи за проекти за производство на чанти.Добър материал : Плат, изработен от памук, с ясни щампи и рисунки, плат равномерно раскроена, лесно сшивается, закопчалката от здрава сплав, а платното каишка здрав и издръжлив.Практически готова чанта : функционална чанта с размери около 6,8 × 5,5 инча / 17,5 × 14 см побира малки предмети, като сгъваеми чадъри, мобилни телефони, ключове, козметика, портмоне за монети и т.н., Дължина на каишка е около 121 см, може да се носи в ръка или през рамо, което улеснява переноску.Идеален проект за бродерия със собствените си ръце : чанта за бродерия със собствените си ръце - това е много весел и сложен проект по рукоделию, който може да се развие нашите умения за бродерия.Направени от малки чанти могат да се използват като подаръци за семейството и приятелите, както и дарения, направени от себе си, по-топли и запомнящи се.Простотата на шиене : плат предварително изрязани, просто готови бродерии върху тъканта, след това се шият тъкан заедно, прикрепете въжета и бутони, и всичко е готово за употреба, подходящ е за начинаещи, които обичат ръкоделие със собствените си ръце.Представяме : Размер : Плат 1 : около 290x330x0,5 мм, 1бр; Полиестерни конци : около 1 мм в диаметър, 7 цвята; Каишка за чанти : около 1210x20x1,5 мм, 1бр; Пяльцы за бродиране : около 175x160x10 мм, вътрешен диаметър 145 мм, 1бр; Копчета от сплав : около 10x3 мм и 9,5x3 мм, 2 елемента; Игла : 48,5x1 мм, 3шт; Плат 2 : около 277x198x0,1 мм, 1бр; Памучен плат : около 305x220x1,5 мм, 1бр. Материал : Брой платове : 1 комплект Характеристики : Този комплект за бродиране филтър чанти включва пластмасова пяльцы за бродиране, плат, конец полиестер, обков от сплав, игли, въжета за чанти и ръководство за експлоатация.Набор от чанти за бродиране "Направи си сам"-много интересен и сложен художествен проект ръчно изработени, той може да накара хората да се успокоят и да се покаже нашето търпение и постоянство, а също и съчетаването на цветовете и практически умения, това е един добър проект за домашно бродерия. Забележка : 1. Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на. 2. Цветовете могат да се различават леко се дължи на различни екрани и осветление. 3. Този продукт се доставя с ръководството, ако не разбирате нещо, моля, свържете се с нас по електронната поща. 4. Стоманени игли са опасни, моля, дръжте ги, след производство.

Към свойства

Най-добри оферти в категория