.

.

OSALADI 40 Бр Панта Гаражни Въздушната Линия Стоманени Пантите на Лентови Тежки Панти Пружинен Шарнир Плосък Скоба Дървени Панти За Шкатулок Аксесоари За Шкатулок Сгъ?

OSALADI 40 Бр Панта Гаражни Въздушната Линия Стоманени Пантите на Лентови Тежки Панти Пружинен Шарнир Плосък Скоба Дървени Панти За Шкатулок

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

Панти И ключалки ковчежета за бижута-В комплекта влизат 20 броя нагрудных панти, подходящи за миниатюрни мебели, ковчежета за бижута и дървена кутия.ЪГЛОВИ СКОБИ ЗА ШКАФОВЕ - тази декоративна контур е предназначен за даване на украсата на маси, шкафове, сундукам и тумбочкам.ЮТИЯ - Подходящи за този траен линия издържат на изпитанието на всяка семейна кухня.ДЪРВО - 90-градусные линия Кутия панти, това също помага за подарък кутия за по-сигурно и безшумно се затвори в изходна позиция, защита на ръцете и пръстите.АБСОРБАТОР - 90-градусные панти са противоударными и са лесни за инсталиране и използване.Списък на пакетите 40 x панти Особености - Материал : Панта за ъглов шкаф от с сплав. - миниатюрни мебели, като бюро, нощно шкафче, калъф за бижута и дървена ковчег, както и други аксесоари за дървени шкатулок. - Деликатен външен вид допълва красотата на миниатюрни продукти с панти от с сплав. - Подходящ за малки проекти също е отличен дърводелец, малки шкатулок за бижута, малки шкафове, чекмеджета и други малки проекти на открито. - Миниатюрни пантите за аксесоари, време на употреба, лесен монтаж на плоски скоба. - Произведен от материал, устойчив на употреба.Отваряне и затваряне на кашони се извършва от гъвкава и лека ъглов скобой за тежки условия на работа.Информация за стоки, Home и it за даване на шкафове, сундукам, работно маса декоративен вид chi.поставка за бижута Търсите стабилна и гъвкава декоративна линия?Ако отговорът ви е "да", нашата декоративна контур може да отговори на вашите нужди. панти за ъглов шкаф, Подходящи за вино, кутии, кутии за бижута, луксозни кутии, ракли и много други.

Към свойства

Най-добри оферти в категория