.

.

Ще Получите сцепление - Специална лента за захващане на тенис ракети - Мини / на бързо съхнещи стаи накладки - Предварително нарязани на писалка за бадминтон ракети ?

Ще Получите сцепление - Специална лента за захващане на тенис ракети - Мини / на бързо съхнещи стаи накладки - Предварително нарязани

BGN 4.26

Налично
Налично за поръчка

? ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ТЕНИСА : за да покаже играта си или да даде предимство на тази Коледа - поръчайте лента Grip tennis grip tape - идеалният подарък за професионалисти и любители на тениса. ? АТРИБУТИ ACE : тенис на Всяка дръжка осигурява быстросохнущее усвояването на пот, пълната устойчивост на цветовете и удобно захващане, за да може да се създаде атмосфера на корта. ? ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ТЕНИСА : за да покаже играта си или да даде предимство на тази Коледа - поръчайте лента Grip tennis grip tape - идеалният подарък за професионалисти и любители на тениса. ? Материал : Изключително здрава и нескользящая, нашата тенис ръкохватка осигурява изключително усещане и контрол, така че ще може да намери любимото си място.Ръкохватка за тенис ракети предварително изрязани, лесно, увити и идват с отделочной лента за горната част на ръкохватката.Игра на сет на проекта. ? ЗАШЕМЕТЯВАЩ външен ВИД : Твърде дълго кортове са били ограничени скучни граници от синя, на черно-бели ленти за прихващане на ракети.Дошло е време за разширяване границите, за да добавите цветове, за да вземете живота си с помощта на лента за захващане на тенис ракети и #Make ARacket. ? ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ТЕНИСА : за да покаже играта си или да даде предимство на тази Коледа - поръчайте лента Grip tennis grip tape - идеалният подарък за професионалисти и любители на тениса. ? АТРИБУТИ ACE : тенис на Всяка дръжка осигурява быстросохнущее усвояването на пот, пълната устойчивост на цветовете и удобно захващане, за да може да се създаде атмосфера на корта. ? ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ТЕНИСА : за да покаже играта си или да даде предимство на тази Коледа - поръчайте лента Grip tennis grip tape - идеалният подарък за професионалисти и любители на тениса. ? Материал : Изключително здрава и нескользящая, нашата тенис ръкохватка осигурява изключително усещане и контрол, така че ще може да намери любимото си място.Ръкохватка за тенис ракети предварително изрязани, лесно, увити и идват с отделочной лента за горната част на ръкохватката.Игра на сет на проекта. ? ЗАШЕМЕТЯВАЩ външен ВИД : Твърде дълго кортове са били ограничени скучни граници от синя, на черно-бели ленти за прихващане на ракети.Дошло е време за разширяване границите, за да добавите цветове, за да вземете живота си с помощта на лента за захващане на тенис ракети и #Make ARacket.

Към свойства

Най-добри оферти в категория