.

.

SUANPOT за Samsung Galaxy A71 4G (не е версия 5G) Кожен калъф-портфейл с притежател на кредитна карта с радиочестотна идентификация, Флип-Награда, калъф за Samsung A71 за носене в чанта?

SUANPOT за Samsung Galaxy A71 4G (не е версия 5G) Кожен калъф-портфейл с притежател на кредитна карта с радиочестотна идентификация,

BGN 9.59

Налично
Налично за поръчка

[Калъф-портфейл е предназначена само за Samsung Galaxy A71 4 G 6,7 инча] - Не е подходящ за версия 5 G, ако имате нужда от друг модел от кожа своята практика-на портфейла, кликнете на тази, която до името [Посетете магазин SUANPOT]. [Функция за защита на кредитна карта от кражба]- Този кожен калъф-портфейл за Samsung Galaxy A71 4 G е предназначен за защита на информацията за вашите карти от кражба благодарение сайт материала на технологията за радиочестотна идентификация-екраниране, повечето кредитни карти, дебитни карти, лични карти, вградени в RFID-чип RFID-четец може лесно да прочете информацията за картите в рамките на 10 фута (около 3 м), без да докосвате до него. [Десет цвята за избор и реална стрелба] - Всички изображения, кожени калъфи Samsung Galaxy A71 4 G за портфейл са направени в натура, моля, бъдете сигурни, че информацията за покупка!. [Селективни изкуствена кожа] Тази чанта-портфейл за Samsung Galaxy A71 4 G е изработен от отборной изкуствена кожа, за осигуряване на качество, устойчивост на удар, сила и издръжливост. [По-голям капацитет] -Практичен и стилен.Джоб за бележки и Три слота за карта с памет за съхранение на вашите визитни картички, карти за самоличност, някои бележки и т.н.

Към свойства

Най-добри оферти в категория