.

.

Притежател на мобилен телефон Plusheez | Поставка за номер 2 в 1 с кърпа от микрофибър | Препарат за почистване на екрана | Универсална поставка за телефон за деца и възра?

Притежател на мобилен телефон Plusheez | Поставка за номер 2 в 1 с кърпа от микрофибър | Препарат за почистване на екрана | Универсална

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

? Поставка за i Phone и Samsung holder – идеална портативна поставка за четене на бюрото, гледане на филми, комуникация с приятели, игри и стрелба стръмни селфи на мобилния си телефон.Идеален за iphone, Android, Samsung, електронни книги и малки таблети. ? Прекрасен плюшено дизайн – идеални за използване с телефон / малка таблета, тъй като материалът 'bean bag" лесно се поддава на корнизи под най-желания ъгъл на видимост. ? Хубава и чиста – всеки plusheez оборудван с удобна подплата от микрофибър с долната страна, която може да се използва за изсушаване на повърхността на екрана на вашето устройство.Плюшени тела и може да се пере в машина при ниски температури. ? Забавна идея за подарък – тези регулируеми докинг станция за смартфони се предлагат в различни стилни дизайнах, което ги прави идеални подаръци за рожден ден, за мъже, жени и деца. ? Бъдат различни забавни рисунки, в това число - Куче, Дънки, Еднорог, Какашки, Авокадо, птици, Риба-клоун и Устните. ? Поставка за i Phone и Samsung holder – идеална портативна поставка за четене на бюрото, гледане на филми, комуникация с приятели, игри и стрелба стръмни селфи на мобилния си телефон.Идеален за iphone, Android, Samsung, електронни книги и малки таблети. ? Прекрасен плюшено дизайн – идеални за използване с телефон / малка таблета, тъй като материалът 'bean bag" лесно се поддава на корнизи под най-желания ъгъл на видимост. ? Хубава и чиста – всеки plusheez оборудван с удобна подплата от микрофибър с долната страна, която може да се използва за изсушаване на повърхността на екрана на вашето устройство.Плюшени тела и може да се пере в машина при ниски температури. ? Забавна идея за подарък – тези регулируеми докинг станция за смартфони се предлагат в различни стилни дизайнах, което ги прави идеални подаръци за рожден ден, за мъже, жени и деца. ? Бъдат различни забавни рисунки, в това число - Куче, Дънки, Еднорог, Какашки, Авокадо, птици, Риба-клоун и Устните.

Към свойства

Най-добри оферти в категория