.

.

Подложка за ненамеса срещи - Домакинството безшумен подложка за пода с принтом, много дебел нескользящий подложка за упражнения и фитнес за всички видове йога, пил?

Подложка за ненамеса срещи - Домакинството безшумен подложка за пода с принтом, много дебел нескользящий подложка за упражнения и фитнес

BGN 15.90

Налично
Налично за поръчка

??? Подложка за фитнес и упражнения : Класически килимче за йога идеално за всички видове фитнес и физически упражнения, включително йога, пилатес и всякакви упражнения на пода, където са ценени допълнителни възглавници и поддръжка. ??? Много дебело килимче за йога : Тези 2/5-цолови постелки за упражнения - идеален универсална подложка за фитнес в студио или къща, дори и в дома под коленете или като поставка за крака или възглавници. ??? Не е токсичен и не съдържа 6p : килимче за йога от PVC е по-здравословен избор за вас и планетата и не съдържа DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP и DNOP. ???Материали : Изработен е от стиропор NBR, както и 6 P Безплатно Включва каишка за носене, подложка за йога : в комплект с подложка за йога идва с каишка за носене на ръка, за да можете да затегнете мат и да отида. ??? Размери : 50 см Д х 24,8 инча Ш х 2/5 инча (3,11 паунда).Характеристика : Искате попрыгать на скакалке дома си, но загрижени за шум?Подложка за скачане на въже може да ви накара да скачат на въже, без шум също може да се използва като подложка за йога Водоустойчив и защитен от пот, лесно моющийся Размер подложка за скачане на въже стандарт, възрастни и деца могат да използват Изберете приятен цвят : розов, сив Текстура материал : TPE Размер възглавници : 127 X63 см (50 * 24,8 инча) съдържание на Пакета : 1 подложка за скачане на въже.

Към свойства

Най-добри оферти в категория