.

.

4 Бр. Адаптер за микрофонной багажник 5/8 инча-27 Штекеров на 1/4 инча-20 штекеров, Адаптер за Статив за монитор с камера, Комбиниран Адаптер За прикрепване на микрофонно?

4 Бр. Адаптер за микрофонной багажник 5/8 инча-27 Штекеров на 1/4 инча-20 штекеров, Адаптер за Статив за монитор с камера, Комбиниран

BGN 10.13

Налично
Налично за поръчка

【Пакетът включва】комплектът включва 4 бр переходников за микрофонной багажник с жак 1/4 инча-20 и жак 5/8 инча-27, това е достатъчно, за да можете да ги използвате за различни цели. 【Функция】 С този адаптер с резба може да свържете микрофон на стойка за микрофон, преобразуване стойка за микрофон и аксесоари с резба 5/8 инча резба 1/4 инча. 【Материал премиум-клас】 Резба, адаптери за микрофонной шкафовете са изработени от метален материал, издръжлив, надежден и не са засегнати от корозия. 【Нескользящая конструкция】 Адаптер за микрофонной багажник има противоскользящую рифленую повърхност, която е по-дълбока резба, без чеп, което улеснява стабилна инсталация. 【Широко приложение】Този адаптер с резба се използва за камери, стойки за микрофони, осветление, рафтове и други аксесоари.Характеристики : Нескользящая грапавата повърхност с резба за лесен и стабилен монтаж.Технически характеристики : Материал : метал Цвят : черен Помещение включва : 4 бр. Адаптер за микрофонной влакчета.

Към свойства

Най-добри оферти в категория