.

.

SOLUSTRE Tablet Магнитно Закрепване на Притежателя чаша за таблета, Закопчалка За таблет За Определяне на Магнитен Държач Телефон Скоба за телефон Мотоциклет Титуляр за ?

SOLUSTRE Tablet Магнитно Закрепване на Притежателя чаша за таблета, Закопчалка За таблет За Определяне на Магнитен Държач Телефон Скоба

BGN 28.00

Налично
Налично за поръчка

Кола за мобилния си телефон : Подходящ е за улицата, на мотоциклет и за конна езда.Поставка за чаши за мобилен телефон : Изработен е от материал, практично, трайно и безопасно.Поставка за мобилен телефон : Безопасна и стабилна, блокирането на зрението ви по време на шофиране.Скоба за таблет мотоциклет : дизайн с въртене на 360 градуса е безопасна и практична.Титуляр телефон : Изработен е от материал, практично и безопасно.Притежател.Притежател.Пакетът включва 1 x скоба за телефона Функции-Чудесен телефон на телефон и таблет. - Материал : Пластмаса и метална скоба за таблет мотоциклет. - Подходяща за магнитни притежателя на телефона на открито, мотор и конна езда. - Цвят : Черен скоба за таблет. - Сигурно и стабилно, не блокира зрението ви по време на шофиране магнитно закрепване на таблета. -Размер : около 8,5x16,5x14,6 см стойка за телефон мотоциклет. -Дизайн с въртене на 360 градуса е безопасен и практичен държач за телефон. - Произведен от материал, практичен, здрав и сигурна кола за телефон.Описаниетоваров Скоба за таблет за мотоциклет Това е скоба за телефон за мотоциклет от висококачествен материал.поставка за чаши за мобилен телефон, Сейф, практичен, здрав и стабилен, не ще блокира зрението си по време на езда. поставка за мобилен телефон, Лесно се инсталира и да се премахват, без допълнителни инструменти не се изисква. кола за мобилния си телефон, Той може да бъде титуляр за таблет и телефон, много лесен за използване.

Към свойства

Най-добри оферти в категория