.

.

Чаша Счетоводител, въведете име BixDori, Невероятна Кафеена Чаша Счетоводител, Кафеена Чаша за Анализ на данни, Подарък Выпускнику Счетоводство за студенти-счетоводи?

Чаша Счетоводител, въведете име BixDori, Невероятна Кафеена Чаша Счетоводител, Кафеена Чаша за Анализ на данни, Подарък Выпускнику Счетоводство

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

[Персонализиран подарък] : Тази изработени по поръчка кафеена чаша Страхотно Accountant ще стане страхотен и полезен подарък за счетоводител, одитор, счетоводител, студент-счетоводител, ръководител на счетоводния отдел или вашите близки.Разработени подаръци за всеки повод, Ден на майката, Коледа, рожден Ден, пенсиониране, бала, благодаря. [Най-ДОБРАТА ЧАША ПОРЪЧКА] : просто натиснете бутона "Конфигуриране сега", изберете размера, след това въведете името, което искате да конфигурирате.Дизайн нанесен от двете страни на кафе чаши. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ЧАША] : Кафеена чаша Страхотно Accountant black е изработена от висококачествена керамика, твърда и лъскава.Сигурно за всички горещи или студени напитки.Те също така могат да се използват в микровълнова фурна и съдомиялна машина. [Размер опции] : Тази керамични кафеена чаша се предлага в 2 размера, 11 грама. и 15 грама. Компактен размер удобен за носене навсякъде, на работа, на път, на лагер, на плажа и т.н. [ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ] : Ако се нуждаете от някаква допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.Поименна чаша счетоводител, невероятна кафеена чаша счетоводител, кафеена чаша за анализ на данни, подарък выпускнику счетоводство за студенти-счетоводител, страхотна чаша за финансово планиране, чаша черен чай 11 грама, 15 грама Висококачествен чаша : Всички наши чаши за кафе, изработени от керамика с професионално качество, което гарантира, че те са проверени за издръжливост и острота на всеки продукт.За ваше удобство може да използвате микровълнова печка и миялна машина.Дизайн с професионален печат върху двете страни на чаши, всеки да може да види, зашеметяващи графики, независимо от това, с дясната ръка се или левичар.С помощта на новите технологии на печат, отпечатък, не ще бъде лесно отлепване или выцветать.Лесна употреба : Кафеена чаша с С-образна дръжка и хубава и голяма, което улеснява нейното улавяне и използване.Идеални за всекидневна домашна употреба, пътуване или нещо друго в офиса.Направете най-добрият подарък под формата на чаши : Ако търсите подарък за рожден ден или на почивка, СЕ ОБЪРНА НА АДРЕС.Тази новост, черна невероятна кафеена чаша за счетоводител, ще се превърне в идеален подарък за всеки човек за всеки повод.Тези чаши за кафе станат уникални подаръци за счетоводител, одитор, счетоводител, студент-счетоводител, финансово планиране, ръководител на счетоводния отдел, приятели, колеги, на жена си или на вашите близки.Идеален за много случаи, включително и : Ден на майката, Коледа, рожден Ден, пенсиониране, абитуриентски, благодарност или всеки друг случай. ☞ Ако имате някакви въпроси или притеснения относно покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Към свойства

Най-добри оферти в категория