.

.

PDGJG Фотообои Оформлението на стаята за момичета Декорация на Детска Стая Подобрения в Дома Малка Прясна Спалня За Момичета Топъл Вятър (Цвят: B)

PDGJG Фотообои Оформлението на стаята за момичета Декорация на Детска Стая Подобрения в Дома Малка Прясна Спалня За Момичета Топъл Вятър

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

★ Брой и размер : 6 различни рамки + аксесоари + окачен украшение, общият размер на фотостены Е 193 *84 виж ★ Материал : фото рамка от масив дърво + плексиглас. ★ Нашите стенни рамки са множество опции за оформление, за да създаде за вас нови стилове, независимо дали в трапезарията, хола или на стълбите. ★ Можете лесно да промените снимки с помощта на заключващия механизъм на задната част лещи от плексиглас и улесняват тяхното почистване и спестяват вашето време. ★ Използвайте нашия рамка, за създаване на собствени декорация на стените на галерията за вашето семейство, приятели или пейзажных снимки.Добре дошли в моя магазин, ние се стремим да създадем добри и приятни покупки на нашите клиенти, ние имаме много фотостен по ваш избор.Брой и размер : Общият размер на фотостены е 193*84 виж Материала : фото рамка от масив дърво + плексиглас.Пакетът включва : 6 рамки за картини + Аксесоари + Окачен украшение.Съдържа само рамки за снимки, други декорации на снимката не са включени. Преди инсталирането, моля, дръжте стените са гладки и не отслаивающимися, те могат по-добре да се заключва.Отнася се за : хол, спалня, ресторанта, галерията, студио и т.н. Благодаря ви за вниманието към нашите продукти и подкрепа!Нашата мисия е да ви предложим качествени продукти на достъпни цени и изцяло да се съсредоточи върху стойността.Комплект стенни рамки за галерии с извънбордов образец.

Към свойства

Най-добри оферти в категория