.

.

TOYANDONA 1 Лист, Стикер на стената във формата на Слонче, боядисани стени, Детска градина, Етикети за Детска Стая, Стикер на стената В Детската стая и Душ кабина, Подвижн?

TOYANDONA 1 Лист, Стикер на стената във формата на Слонче, боядисани стени, Детска градина, Етикети за Детска Стая, Стикер на стената

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Стикер за стена с лунни звездите : Лесен за използване, лесно да се откачи и е трудно да избледняват или да се развали, не губете твърде много време и усилия за вас.Стикери за стена за деца : просто откъснете ги и ги залепете по желание, това е изключително удобно и лесно за вас да използвате.Стикер за стена : Изработени от PVC-материал, тези стикери за стена очарователни и декоративни, което ви позволява по-добре да декорирате вашата детска стая.Прекрасен дизайн с шарките на балон с горещ въздух може лесно да се привлече вниманието на децата, той е елегантен и е залепен до стената.Стикери за стена в детската градина : Стикер на стената със звезда слон е Лесен за използване, лесно да се откачи и е трудно да избледняват или да не прекарва твърде много време и усилия за вас.Детски Стикер За Стена : може да се пръска вода, а след това залепят, а след това премахване на мехурчета вътре, ефектът ще бъде страхотен, чудесно за усвояване на влага гладка повърхност. стикер на стената в детската стая.Пратката включва 1 х лист с етикети Характеристики -Размер : 98,00 X28,00 X0,20 см/38,51 X11,00 X0,08 инча стикери за стена за деца. -Материал : PVC стикери за стена, за деца -Цвят : син стикер на кутията - Те ще бъдат здрави, лесно се прилага и стреля, натиснете и да се използват в игралната зала. - Може да се прилага за декориране на спалня, всекидневна и още много други, нежна и творчески, и достатъчно лош вкус, за използването на стикер за детска спалня. - Изработен от PVC материал, който може да защити вас и вашето семейство от декора на стените на детската стая. - Просто залепете ги, можете да залепите на нашите стикери за стена, без никакви инструменти, вие и вашите деца можете лесно да украсят стаята, лепене на прозореца с мультяшными животни. - Очарователна фигура под формата на слон и балон ще донесе любов във вашия дом, можете да получите повече комплименти от семейството и за гостите, подвижни стикери за стена.Описание на продукта Стикер на прозореца на детската стая Опитайте тези стенни художествени декори за спалня любимия на детето, те могат да донесат повече любов и веселие на вашите деца, ще добавят повече точки на вашата детска стая. декор на детска стая, Подходящи за украса на вашата детска стая, дневен тракт, спалня и още много други.

Към свойства

Най-добри оферти в категория