.

.

Supzone Животни на Джунглата Стикер На Стената на Карикатура на Животните Стикер На Стената Маймуна Жираф Лъв, Зебра Слон Стенен Декор Vinyl DIY Стенопис Изкуство за Деца ?

Supzone Животни на Джунглата Стикер На Стената на Карикатура на Животните Стикер На Стената Маймуна Жираф Лъв, Зебра Слон Стенен Декор

BGN 4.74

Налично
Налично за поръчка

Безопасност за децата : Стикери за стена с животни от джунглата, изработени от екологично чист винил, мастила и лепила.Няма специфичен мирис.Може да предпази вашето дете от химични повреди.С участието на много животни в джунглата, като маймуна, жираф, лъв, слон, крокодил, зебра, костенурки, птици и пчели.Има и зелени листа, храсталаци и кокосова палма.Лесно се почиства и е залепен : може да се записвам към всякакви гладки повърхности, стени, мебели, плочки, огледални места и прозорци, да се използват повторно, да не се оставят на повреди или остатъци.Предлага се в 2 листа, размер на листа : 11,8 "× 35,4" (30 × 90 см); еталонно готов размер : 20,8 "× 39,7" (53 × 101 см).Идеален за декорация на вашата спалня или хол.Ако имате някакво оплакване на този продукт или някакви въпроси относно паста, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Характеристики : Зелени листа, храсти, камъни, кокосови палми и мультяшные животни създават жива картина на тропическа джунгла. На етикети на стената изобразява множество анимационни животни, като например лъв, маймуна, зебра, слон, жираф, крокодил, костенурка и пчела. Той може да работи върху почти всяка гладка повърхност, като врати, прозорци, шкафове, мебели и спални.Това е подвижна набор от етикети "Направи си сам", която включва в себе си : 2 листа стенни стикери, размер на листа : 11,8 "× 35,4" (30 × 90 см); еталонно готов размер : 20,8 "× 39,7" (53 × 101 см) Инструкция за употреба : 1. Изберете по-гладка и чиста повърхност за нанасяне на етикети 2. Внимателно отстранете етикета с субстрат 3. Нанесете върху стената, както е показано на фигура, да коригира позицията си по своему 4. Внимателно стиснете стикер към стената мека кърпа или с кредитна карта, силно натиснете, за да изтръгне мехурчета въздух Препоръки за употреба : 1. Уверете се, че повърхността е гладка, суха, чиста, без прах, замърсявания и мазнини.Моля, не приклеивайте го на неравна повърхност с дупки или облупившуюся боя на стената 2.To се движат, моля, бавно и внимателно го свали и се прилага.Незабавно изключване може да повлияе върху боя на стената 3. При смяна на етикети, използвани повече от 6 месеца, ние ви препоръчваме да се възползвате от отопление и сешоар по време на раздяла 4. За наскоро боядисани стени, ви препоръчваме да изчакате не по-малко от 1 месец преди прилагането на стикери за стена Забележка : 1. Настройки на осветление и на монитора може да доведе до незначителна разлика в цвят 2. Моля, оставяйте малки отклонения, тъй като всички размери се измерват ръчно.Изображението показва само за справка Гаранция : Ако не сте доволни от нашия продукт, моля свържете се с нас в рамките на 30 дни.

Към свойства

Най-добри оферти в категория