.

.

Cieovo 20 групи Нескользящих Стикери за Баня, Протектори за моторни превозни средства, Тракторни Леки автомобили, Багери, Самозалепващи Защитни Мини Апликации за Повъ?

Cieovo 20 групи Нескользящих Стикери за Баня, Протектори за моторни превозни средства, Тракторни Леки автомобили, Багери, Самозалепващи

BGN 7.99

Налично
Налично за поръчка

Многофункционални етикети : също и като декоративни стенни стикери за детска стая, хладилник, прозорци и т. Почистете повърхността на ваната и оставете го да изсъхне напълно, преди да инсталирате. лесен за инсталиране и лесен за почистване, може да бъде бързо и надеждно нанесени върху повърхността на ваната или душа. (Съвети : Съхранявайте повърхност на ваната чиста и суха, преди приклеиванием и да не се допуска попадане на вода във вана в продължение на 6 часа след залепване.Използвайте тези ръкохватки за създаването на специална противоплъзгаща повърхност, снижающей вероятността от подхлъзване по време на къпане, които ще донесе на децата много удоволствие по време на къпане.Идеален комплект : Mailto включва 20 парчета на различни автомобилни нескользящих на стикери за баня с шарките на трактора, като всеки стикер е с размери около 4.Идеален размер за Всяка стикер за вана е с размери около 3 инча и е с диагонал 4,3 инча дължина.Защитни стикери за баня устойчива на плъзгане повърхност и сверхпрочная сцепление осигуряват добро сцепление в банята или на пода, предотвратяват подхлъзване и осигуряват сигурност за деца и възрастни.Не докосвайте клею и не се движете протектори по време на монтаж.За нашите защитни стикери за баня-лесно да се грижи, отколкото за обикновен подложка за баня, просто избършете го с кърпа за поддържане на чистота. Многофункционалност : Тези нескользящие стикери за баня е водоустойчив, се придържат директно с вана и герметизируют вода, отстраняване на мухъл и миризми, предотвратява появата на мухъл, дори и при продължителна употреба.Стикери за баня в ярки цветове са цветни и свежи, привличат вниманието на децата в банята и им помагат да се радват на щастлив време на къпане.Лесен за нанасяне : 1. Отлепете защитната хартия и поставете етикети директно върху желаното място.Водоустойчиви лепила осигуряват по-здрава и сигурна повърхност на ваната за по-голямо спокойствие. Силно натиснете всеки защитник на повърхността, като работят от центъра навън.Нескользящие стикери за баня са подходящи за всяка хлъзгави повърхности като вани, душ кабини, подови настилки в бани, басейни, стълбища, врата и т. изчакайте около 24 часа, така че той става достатъчно твърда, преди да докосвате до водата.Сигурност и качество на материалите : Самозалепващи етикети за душата, изработени от висококачествен PVC-пластмаса, текстурная покритие отгоре е достатъчно гладка, за да не се повреди попку дете и да му осигури комфорт. Този набор от стикери за баня, осигурява пълна защита на вашата вана и душ зона.Време на къпане стана още по-вълшебно : нови етикети за баня на строителна техника "тракторные пишеща машина" ярки, цветни и удобни за децата. 20 групи на лепило на стикери за баня, нескользящие защитни облицовки за душата и за детски и за възрастни вани и душ-стаен, нескользящие етикети с мультяшными животни са идеални за бебета, малки деца и деца, за да се насладите на всеки времето за къпане.Здрав захват, издържа дълго време.

Към свойства

Най-добри оферти в категория