.

.

Operitacx 6 бр. Небесната и Земната Панти Панти Панти от Неръждаема Стомана, Скрывающие Дверную Линия, Завъртане на Врата на Панта, Прозорец Линия, Завъртане на Панти, Вр?

Operitacx 6 бр. Небесната и Земната Панти Панти Панти от Неръждаема Стомана, Скрывающие Дверную Линия, Завъртане на Врата на Панта, Прозорец

BGN 6.23

Налично
Налично за поръчка

Скрити панти : можете да го изпратите на своите приятели и близки с подарък, и те ще бъдат много доволни и определено ще обичам го.Списък на пакетите 6 x панти Характеристики - Цвят : Сребрист Тайната врата на панта. - Чудесен дизайн на части и добро умение на изпълнение да гарантират за своята надеждност и практичност въртяща се врата ос. - С помощта на многоугловой обрат и скрити дизайн, може да се постигне ефекта на автомат, подобен на ефекта от домашни скрити врати на панти.Завъртане на шарнирная контур е Подходящ за повечето видове врати домашна употреба и вътрешни врати. отточна тръба на шарнирна връзка панти от неръждаема стомана.Въртящи се панта на вратата : ще имате добър опит за използване благодарение на идеалното качество на производство на този продукт. Отточна тръба на шарнирна връзка панта на 360 градуса : Продуктът е произведен от материал от неръждаема стомана и практично за по-дълга употреба. - Е изработен от неръждаема стомана, без ръжда, не е лесно разгражда и се удължава живота, е добро и перфектно прикрива дверную линия. - Материал : Отточна тръба на шарнирна връзка панти от неръждаема стомана. - Този великолепен отточна тръба на шарнирна връзка панта много лесен за инсталиране и употреба, което ви осигурява по-голямо удобство скрити панти от неръждаема стомана.Централна подвесная шарнирная линия : Размер на продукта : Дължина : 57 мм / 2,24; Ширина : 16 мм / 0,63; Дебелина : 2 мм / 0,08; Диаметър на отвора за винт : 5 мм / 0,2. завъртане завъртане на контур за лесно свързване, не е нужно да си счупиш врата, на пода или на стената. Първо оправи положението до задържане на винта, след това инсталирайте го и го използвайте, след като инсталирате той е почти незабележим.Централна подвесная шарнирная линия : Размер на продукта : Дължина : 57 мм / 2,24; Ширина : 16 мм / 0,63; Дебелина : 2 мм / 0,08; Диаметър на отвора за винт : 5 мм / 0,2. на въртящата се на 360 градуса панта.43 инча, Въртящ скрита врата на панта. отточна тръба на шарнирна връзка панти от неръждаема стомана. - Той е лесен за дизайн, но практични за използване, че ще ви фантастично преживяване за използване с възможност за регулиране.Скрити панти : можете да го изпратите на своите приятели и близки с подарък, и те ще бъдат много доволни и определено ще обичам го.

Към свойства

Най-добри оферти в категория