.

.

Sturmovik Реактивен изтребител Снимки плакат на Стенно Изкуство на Военен самолет A-10 Thunderbolt II (Шуменско) Стенен Декор Плакати В Рамката на Декорации за дома, Спални, Офи?

Sturmovik Реактивен изтребител Снимки плакат на Стенно Изкуство на Военен самолет A-10 Thunderbolt II (Шуменско) Стенен Декор Плакати

BGN 47.99

Налично
Налично за поръчка

Моля, свържете се с нас по пощата или чрез "Продадени HAOSHUNDA", след това "Задайте въпрос"! Стенно изкуство върху платно от 5 теми като идеална идея за подарък : Това е стенно изкуство-нещо повече от обикновен плакат за печат върху платно, това е уникално на оригинално произведение на изкуството зашеметяване на боядисаната текстура.Висококачествени мастила за защита на околната среда, водоустойчиви, устойчиви на uv, лесно изчезват. 【★ Най-добрият избор за подарък】 висококачествена картина върху платно за домашно творчество - добър избор и като подарък за вашия любим човек, семейство, съученици, приятели или колеги.HD-щампи върху платно HD-щампи обикновено са създадени с помощта на професионални 8-12-цветни мастиленоструйни принтери.Всеки панел е черен на куката вече е прикрепен към дървена бара за удобство на поставяне на кутии. 【★ Най-добрият избор за подарък】 висококачествена картина върху платно за домашно творчество - добър избор и като подарък за вашия любим човек, семейство, съученици, приятели или колеги.Идеален подарък за себе си и за близките си, който е предназначен за вашата сватба, годишнина, ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. 【★ Предпазни мерки, преди покупка】 Изображение е предназначен само за показване, моля измерете своето място преди закупуването, 5 панели на пръстови отпечатъци описват мислене-това е всичко, което украсява картина, срок на доставка : 7-15 работни дни.Опаковане на картини Вашите картини ще бъдат внимателно опаковани в картон, за да се гарантира, че те ще стигнат до вас в отлично състояние.

Към свойства

Най-добри оферти в категория