.

.

Doiwile 26 инча 13X4 Перуки от естествена Коса На Дантели, Предварително Выщипанные, HD Прозрачни Дълги Къдрави Перуки от Естествена Коса На Дантели за черни жени, Бесклее?

Doiwile 26 инча 13X4 Перуки от естествена Коса На Дантели, Предварително Выщипанные, HD Прозрачни Дълги Къдрави Перуки от Естествена

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Не спутывается и не добри.Шапка със среден размер (22 ~ 22,5 инча), подходящ за повечето размери на главата. ?【Дизайн шапка за перука】 : Обемна перуки от естествена коса на дантели 13x4, средният размер на шапки по подразбиране 22,5 ", има две регулируеми лента с 4 расческами вътре, подходящ за по-голямата част на главата, удобно се побира и се инсталира.Предварително выщипанная натурална линия на растеж на косата с детски косми по Периметъра, изглежда естествено.Ние обикновено препоръчваме да използвате по-тъмен цвят, по-Светъл. Имате късмет и ще е най-ярка звезда с косата Doiwile. От Преките Перуки. ? 【Доставка и обслужване на】 : Изпращаме по пощата, чрез 1-3 работни дни при вас ще пристигнат след плащане на 24 часа онлайн обслужване на клиентите, е 30 дни връщане без причина. ?【Перуки, изработени от човешка коса на дантели Hd】 Истински прозрачен дантелен перука Hd, дантела от ухо до ухо, леко избелени възли, прави линията на растеж на косата е по-незабележимо, мека и здрава, идеално се абсорбира в кожата.Ние любезно ви предлагаме 150 ℃, дори човешки косъм Ще бъдат Изгорени, ако температурата е твърде висока.Doiwile Hair - професионална компания за производство на човешки косъм, с добра производствения процес и професионални производственниками с над 15-годишен опит производство на Перуки.Регулируема каишка добре прилепнала, 3 гребени Около По-удобни за определяне на перуки.Моля, дайте Клечка /Локону да престои на косата за около 3-5 секунди. 100% Висококачествен перуки, изработени от човешка коса, ние се стремим да предлагаме на клиентите на козметика за коса-високо качество, които ще ви направят по-уверени, модерни и красиви.Косата е 100% човешка коса, могат да Бъдат Подложени на рестайлингу. ?【Предимство на перуки】 : Перуки, изработени от човешка коса на дантели 10А клас 13x4, разделител 4 инча, можете да направите всеки дизайн на детайли, подходящи за различни прически, без мирис, без entanglements, без загуба, естествена обемна вълна, меко докосване.Къдрава и вълниста перуки Ще бъде по-кратък от 2.Лесно създаване на различни Стилове, демонстрират Красотата Си във всички Посоки.Моля, изберете добра боя за коса, първо, пробвайте го за Малко количество на косата и контрол на Времето за оцветяване и температурата на боядисване.Достатъчно детски коси Наоколо - за да Изглеждат по-реалистични, тъй като вашата Собствена Коса.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим ги за Вас, докато не сте доволни. ?【Елегантен и грациозен вид】 : Можете да носите нашите перуки, изработени от човешка коса на дантели отпред за много сцени, като например сватба/ парти/за пътуване/ Работно място/ Бизнес/ връщане в училище / бала и така нататък .Дължината на косата трябва да бъде От Върха на главата до Най-Долу, тъй като за Коса имат за правене на обемна вълна.4 инча (Това зависи от дълбочината на навийте).

Към свойства

Най-добри оферти в категория