.

.

Адаптер UpBright 24 ac/dc адаптер, съвместим със система за задвижване на 4 колела Hyper Rock Roller MX4 UTV 24 Волта, Играчка кола с храненето от бъги, Акумулаторна батерия, кабел за за?

Адаптер UpBright 24 ac/dc адаптер, съвместим със система за задвижване на 4 колела Hyper Rock Roller MX4 UTV 24 Волта, Играчка кола с

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Световно входно напрежение 100-240 vac 50/60 Hz Защита от OVP, OCP, SCP (OVP : Защита от пренапрежение на изхода.OCP : Защита от претоварване работен ток на изхода.SCP : Защита на излизане от късо съединение) Тествани устройства.В Отлично състояние.Отлична гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни. гаранция за обслужване на 1 пълна година.Up Bright Нов Глобален ac/dc 24, съвместим с D. C. 24 В Hyper Rock Roller MX4 UTV 24 Волта Система за задвижване на 4 колела Акумулаторна батерия за играчка на превозното средство се захранва от бъги батерия + 24 НА DC24 V 24,0 В 24 Волта 24 vdc 24-30 В Импулсен захранващ кабел Кабел PS Стенно зарядно устройство за дома Мрежов захранващ блок (⚠️!!!Уши : с цилиндрическим ✅ кръгла фитил. моля, проверете съвместимостта с вашето устройство.Благодаря.). ⚠️!!!Забележка : Срока на експлоатация на акумулаторна батерия не е вечен, средно срокът на служба на батерията е от 1 до 3 години.Ако батерията е стара / мъртъв, той не ще отнеме заряд.Но проблемът не е в зарядното устройство.Ако не сте сигурни, мъртъв батерия или зарядно устройство или не.Трябва да имате волтметър, за да се определи, работи на зарядно устройство или не.Световно входно напрежение 100-240 vac 50/60 Hz Защита от OVP, OCP, SCP (OVP : Защита от пренапрежение на изхода.OCP : Защита от претоварване работен ток на изхода.SCP : Защита на излизане от късо съединение) Тествани устройства.В Отлично състояние.Отлична гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни. гаранция за обслужване на 1 пълна година.Up Bright Нов Глобален ac/dc 24, съвместим с D. C. 24 В Hyper Rock Roller MX4 UTV 24 Волта Система за задвижване на 4 колела Акумулаторна батерия за играчка на превозното средство се захранва от бъги батерия + 24 НА DC24 V 24,0 В 24 Волта 24 vdc 24-30 В Импулсен захранващ кабел Кабел PS Стенно зарядно устройство за дома Мрежов захранващ блок (⚠️!!!Уши : с цилиндрическим ✅ кръгла фитил. моля, проверете съвместимостта с вашето устройство.Благодаря.). ⚠️!!!Забележка : Срока на експлоатация на акумулаторна батерия не е вечен, средно срокът на служба на батерията е от 1 до 3 години.Ако батерията е стара / мъртъв, той не ще отнеме заряд.Но проблемът не е в зарядното устройство.Ако не сте сигурни, мъртъв батерия или зарядно устройство или не.Трябва да имате волтметър, за да се определи, работи на зарядно устройство или не.Up Bright Нов Глобален ac/dc 24, съвместим с D. C. 24 В Hyper Rock Roller MX4 UTV 24 Волта Система за задвижване на 4 колела Акумулаторна батерия за играчка на превозното средство се захранва от бъги батерия + 24 НА DC24 V 24,0 В 24 Волта 24 vdc 24-30 В Импулсен захранващ кабел Кабел PS Стенно зарядно устройство за дома Мрежов захранващ блок (⚠️!!!Уши : с цилиндрическим ✅ кръгла фитил. моля, проверете съвместимостта с вашето устройство.Благодаря.) ЧЕККРОХС 100-240.

Към свойства

Най-добри оферти в категория