.

.

AWERT 24x12 инча Тропическата Гора на Фона на Терариума Фон Горски Аквариум Тропически Растения Слънчева Светлина Зелено Дърво на Фон на околната Среда на Влечуги Вини?

AWERT 24x12 инча Тропическата Гора на Фона на Терариума Фон Горски Аквариум Тропически Растения Слънчева Светлина Зелено Дърво на Фон

BGN 39.57

Налично
Налично за поръчка

❀ Размер : 24 (W) x12 (В) см /60 (W) * 30 см (В). ❀ Материал : на Фона на терариума е направен от винил плат, лек, може да добавяте, здрав, лесен за съхранение и переноске. ❀ Удобства : на Фона на терариума благодарение на ярките цветове и подробно ориентирани изображения с висока разделителна способност картина се получава чиста и красива, увеличаване на визуална дълбочина на аквариума. ❀ Употреба : Подходящ за повечето террариумов, няколко размера фон плакати на избор.Чудесен декор за аквариум с рибки.Лента за обратната страна отвън. ❀ Удовлетвореност гаранция : Ние много ценим нашите клиенти и искаме да сте напълно удовлетворени от своята покупка.Ако сте недоволни от пазарувате или стока, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ❀ Размер : 24 (W) x12 (В) см /60 (W) * 30 см (В). ❀ Материал : на Фона на терариума е направен от винил плат, лек, може да добавяте, здрав, лесен за съхранение и переноске. ❀ Удобства : на Фона на терариума благодарение на ярките цветове и подробно ориентирани изображения с висока разделителна способност картина се получава чиста и красива, увеличаване на визуална дълбочина на аквариума. ❀ Употреба : Подходящ за повечето террариумов, няколко размера фон плакати на избор.Чудесен декор за аквариум с рибки.Лента за обратната страна отвън. ❀ Удовлетвореност гаранция : Ние много ценим нашите клиенти и искаме да сте напълно удовлетворени от своята покупка.Ако сте недоволни от пазарувате или стока, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нова. Размер : 24x12 инча/60x30 виж Поръчка по ваша заявка.Материал : Винил плат, лек.Цвят : Както е показано на фигура, ясен, реалистичен, стереоощущение силно.Пратката включва : 1x Фона на терариума.Начин на приготвяне : 2-3 работни дни.Ние също можем да поддържа фонове, конфигурирани по ваше желание, моля свържете се с нас по имейл или съобщение.Съвети : Стоки ще бъдат изпратени в сгънат вид.Така че могат да бъдат някои гънки.Бихте могли да се справят с това по следните начини : 1) Плътно се разточва патрон на 3-5 дни, всичко ще бъде наред.2) да Загрее го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то става гладко.Внимание : Моля, разберете, че резолюцията на екрана на всеки компютър е различно, така че цветовете могат да се различават леко.Ако имате някакви други проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим най-доброто решение възможно най-скоро.

Към свойства

Най-добри оферти в категория