.

.

Поставяне и монтиране на BoxWave за MSI Summit E13 FLIP 2-в-1 (13,4 инча) (поставяне и монтиране на BoxWave) - Компактна мобилна поставка за лаптоп с бързото превключване, с множество ъг?

Поставяне и монтиране на BoxWave за MSI Summit E13 FLIP 2-в-1 (13,4 инча) (поставяне и монтиране на BoxWave) - Компактна мобилна поставка

BGN 10.64

Налично
Налично за поръчка

? [ВСИЧКИ РАЗГЛЕДАНИ ВИДЕОТО] Вижте екрана на срещата на Върха E13 FLIP 2-в-1 (13,4 инча) с един от шестте налични ъгъл.Промяна на ъгъла на наклон в съответствие с вашите нужди. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ ДРЪЖКА] е Направена с гумени крака за предотвратяване на подхлъзване по време на важни срещи zoom, писане на есе и на всичко останало, което трябва да изпълните. ? [ЛЕК] се Сгъва само на портативен форма с размери 1,5 х 10 сантиметра за по-лесно преместване. ? [ЗДРАВ] Здрава алуминиева сплав и силикон осигуряват стабилност и устройствата за безопасност. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена на каботажните отвори за циркулация на въздуха за устройство на срещата на Върха E13 FLIP 2 в 1 (13,4 инча) не перегревалось. ? [ВСИЧКИ РАЗГЛЕДАНИ ВИДЕОТО] Вижте екрана на срещата на Върха E13 FLIP 2-в-1 (13,4 инча) с един от шестте налични ъгъл.Промяна на ъгъла на наклон в съответствие с вашите нужди. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ ДРЪЖКА] е Направена с гумени крака за предотвратяване на подхлъзване по време на важни срещи zoom, писане на есе и на всичко останало, което трябва да изпълните. ? [ЛЕК] се Сгъва само на портативен форма с размери 1,5 х 10 сантиметра за по-лесно преместване. ? [ЗДРАВ] Здрава алуминиева сплав и силикон осигуряват стабилност и устройствата за безопасност. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена на каботажните отвори за циркулация на въздуха за устройство на срещата на Върха E13 FLIP 2 в 1 (13,4 инча) не перегревалось.Побереги си на гръбначния стълб!Използвайте това е най-доброто устройство, за да се повиши и по-ниски Summit E13 FLIP 2 в 1 (13,4 инча) и други преносими компютри, таблети или дори книга, за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа.Благодарение на ШЕСТ различни ракурсам на избор, насладете се на най-доброто гледане в продължение на по-дълъг период от време с по-малко болка в гърба!Вижте екрана на срещата на Върха E13 FLIP 2-в-1 (13,4 инча) с един от шестте налични ъгъл.Промяна на ъгъла на наклон в съответствие с вашите нужди.Изработен с гумени крака, предотвращающими подхлъзване по време на важни срещи zoom, писане на есе или нещо друго, което може да се наложи.Сгъва до преносима форма, размер 1,5 х 10 сантиметра за по-лесно преместване.ЗДРАВА алуминиева сплав и силикон осигуряват стабилност и устройствата за безопасност.На задната стена на каботажните отвори за циркулация на въздуха за устройство на срещата на Върха E13 FLIP 2 в 1 (13,4 инча) не перегревалось.

Към свойства

Най-добри оферти в категория